SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZE

TURNEUL DE LA SHENZEN. Tragerea la sorți a turneului de la Shenzen: cu cine vor juca cele trei românce + tabloul complet

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 11:37

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a turneului de la Shenzen, câștigat anul trecut de Simona Halep.

La competiți din China, care va începe pe 30 decembrie, vor participa trei românce: Irina Begu, locul 67, Ana Bogdan, locul 76, și Sorana Cîrstea, locul 84. 

Irina Begu va juca în turul I cu o jucătoare venită din calificări, în timp ce Ana Bogdan se o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul WTA. Dacă trec de adversarele lor, Irina Begu și Ana Bogdan se pot duela în turul II.

Sorana Cîrstea o va înfrunta în turul I pe poloneza Magda Linette, locul 81.

Bielorosa Aryna Sabalenka, locul 13 WTA, este principala favorită a turneului, la care mai participă jucătoare precum Caroline Garcia, Jelana Ostapenko și Maria Sharapova.

Pe tabloul principal ar putea ajunge și Monica Niculescu. Jucătoarea de pe locul 99 WTA a acces în turul II al calificărilor după ce a trecut de Irina Khromacheva, locul 135 WTA, scor 6-0, 6-3. Următoarea adversară a Monicăi Niculescu va fi Nao Hibino, locul 113 WTA. Meciul sa va disputa duminică dimineață.

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  29 Decembrie 2018, 16:11

Nenea jurnalistu', stirea e incompleta..In calificari sunt Niculescu si Bara, Monica a trecut de primul tur, din pacate Irina Bara a fost eliminata !P.s. Nu trebuie sa-mi multumiti :)), lasati pe degeaba :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează