FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor, pus în fața penalty-ului controversat din Urziceni - FCSB, 1-2 în 2007: „Cum să vezi așa ceva? Crezi că sunt cameră de televiziune?”

Imagine cu Alexandru Tudor de la acel meci +4   FOTO
Imagine cu Alexandru Tudor de la acel meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 10:29

Alexandru Tudor (47 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Arbitrul a analizat faza unuia dintre cele mai controversate lovituri de la 11 metri din istoria recentă a Ligii 1. 

Pe 5 mai 2007, FCSB se impunea la Urziceni, scor 2-1, după un penalty transformat de Vali Badea. Faultul dictat de Tudor a fost considerat o eroare uriașă de arbitraj. Portarul Cătălin Grigore se apropie de Vasilică Cristocea, iar mijlocașul oaspeților cade ca secerat. Costin Ștucan l-a pus pe Tudor în fața imaginilor. Mai jos, dialogul dintre cei doi.

 

C.Ș: Nu se vedea absolut nimic pe camere.

A.T: Se vedea. Nu ați fost voi atenți.

C.Ș: M-am uitat de nenumărate ori.

A.T: Nu le-ai văzut bine. Există posiblitatea ca voi să fiți influențați psihologic? Țin minte și acum faza. Marian Olaianos mi-a pus de multe ori faza. Se vede cum portarul atinge cu mâna piciorul și face o pendulare. Era prea fină faza pentru a fi observată. După două, trei zile, am ieșit și am prezentat-o. Îmi amintesc și acum declarația lui Grigore. Spunea că nu l-a atins. Îl lovește cu mâna stângă peste vârful piciorului. Apoi pendulează peste celălalt.

C.Ș: Tu ai văzut asta în timpul meciului?

A.T: Cum să vezi așa ceva? Crezi că sunt cameră de televiziune? Am simțit faza și am dat penalty. Crezi să sunt VAR?

cp 7876 +5 FOTO

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor a povestit cum a trăit Revoluția » Împușcat în picioare, cu trasoare deasupra capului și la ce i-a folosit certificatul de revoluționar

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Ianuarie 2019, 12:41
Postat de dinamo_fan pe 30 Ianuarie 2019, 12:39

n-a vazut nimic, a simtit ca trebuie sa primeasca steaua penalty. ahah, foarte tare :)) mi se pare ca la cat a fost carata de arbitrii steaua sezonul ala, tot nu au luat titlul.

si mai mult de atat, nici acum la atatia ani distanta nu are onoarea sa recunoasca greseala. omul se considera mare crestin, mare sfant. nu este noua rusine de rusinea lui.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Ianuarie 2019, 12:39

n-a vazut nimic, a simtit ca trebuie sa primeasca steaua penalty. ahah, foarte tare :)) mi se pare ca la cat a fost carata de arbitrii steaua sezonul ala, tot nu au luat titlul.

bogdan23a
bogdan23a  •  30 Ianuarie 2019, 17:57

Se vede cum se misca gheata la contactul cu mana...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează