FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Reacția surprinzătoare a lui Basarab Panduru după meciul controversat dintre Astra și FCSB: „E rudimentar”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 09:50

Basarab Panduru a vorbit despre meciul dintre Astra și FCSB 0-2 și spune că jucătorii formației din Giurgiu nu pot fi acuzați de blat în meciul de duminică, ci de lipsă de valoare.

„Nu pot să spun că mi s-a părut dubios meciul. Nu pot să spun că a fost dubios când mă uit la jucătorii ăştia, care nu sunt jucători. De ce să am eu pretenţii că pot rezolva nişte faze aşa cum ar trebui să le rezolve? Pe Bejan nu l-am văzut niciodată un mare fundaş. E rudimentar și de aceea face greşelile alea.

Parcă ar fi Otamendi şi ne trezim că Otamendi face nişte faulturi pe care nu le-a făcut niciodată. Acum îi certăm pe Erico şi pe Bejan de parcă ar fi mari fotbalişti?”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

2a fost nota primită de Erico Da Silva și de Bejan din partea Gazetei Sporturilor după Astra - FCSB 0-2

Citește și:

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB de duminică

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
blatistu49
blatistu49  •  19 Martie 2019, 11:34

cel mai bun de la FCSB a fost BEJAN

catalynn
catalynn  •  19 Martie 2019, 11:36
Postat de alexandru.popescu pe 19 Martie 2019, 11:25

Meciul Astra-FCSB a fost blat numai in imaginatia rinistilor cu creierele cat un dop de pluta.

Arata-mi si mie un fcsbist inteligent. Macar unul ca io caut de 5 ani si n-am găsit! Promit sa il împăiez si sa-l duc la Antipa!

albalbastru72
albalbastru72  •  19 Martie 2019, 11:59

Aceeasi echipa a Astrei,"lipsita de valoare" era ridicata in slavi de toti analistii si toti comentatorii si *** acum o saptamina dupa primul meci de la Craiova.Ba chiar multi o vedeau cu sanse mari la titlu ca doar venea dupa 10 meciuri fara infringere.Nu e deci lipsa de valoare Pandurule,e lipsa de valori daca intelegi tu.Valorile alea fundamentale pe care nici tu nu le ai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează