INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL BATIN - AL SHABAB 1-2

VIDEO Șumudică și-a anunțat demisia într-un moment de nervozitate: „Să vină Guardiola sau Mourinho!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 09:27

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab a fost foarte nervos după meciul câștigat ieri cu Al Batin, echipa lui Ciprian Panait, scor 2-1, și a anunțat că își va da demisia după ultimele 3 meciuri ale sezonului. 

Nervozitatea lui Șumudică vine în contextul în care suporterii lui Al Shabab i-au cerut demisia în urma eșecului din etapa precedentă, 0-4 cu Al Ahli.

„Al Shabab, cu Șumudică antrenor, e pe locul 3. Vor trebui să mă mai suporte trei meciuri și apoi să-și aleagă ce antrenor vor. Eu respect mult clubul. Echipa aceasta nu a fost niciodată pe locul 3 în ultimii ani. Sunt al doilea antrenor din istoria clubului care a făcut 50 de puncte și cred că merit mai mult respect din partea lor, dar nu e o problemă.

Am câștigat atâtea meciuri și, după o singură înfrângere, mi-au făcut semn să plec. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată. Mai avem trei jocuri și voi da tot ce am mai bun pentru Shabab, pentru a termina în primele trei sau patru echipe și să ne calificăm în Liga Campionilor, apoi vom vedea.

Dacă vor să-i aducă pe Guardiola și Mourinho, n-am nicio problemă, dar nu știu dacă vor face mai multe puncte! Eu sunt al doilea antrenor după Preud'homme care a reușit acest lucru. Dragoste cu sila nu se poate!”, a spus Șumudică în interviul acordat după meciul cu Al-Batin, conform ziare.com. 

Cu 3 runde înainte de final, Al Shabab e pe locul 3 în campionatul Arabiei Saudite, cu 50 de puncte, la 11 lungimi de liderul Al Nasr și la 10 puncte în spatele ocupantei locului secund Al Hilal.

Vezi și:

Al Batin - Al Shabab 1-2 // VIDEO Marius Șumudică se impune în fața lui Ciprian Panait! Budescu și Găman, integraliști la oaspeți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
markksson
markksson  •  13 Aprilie 2019, 18:41

Eu nu cred ca a spus-o doar la nervi, pur si simplu. Cred ca e praf in ochi. Sumi probabil vrea sa plece si cauta nod in papura ca sa o faca "fortat de altii". Smecheros baiatul, dar cred ca arabii se vor prinde.

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  12 Aprilie 2019, 19:06
Postat de ge0x pe 12 Aprilie 2019, 14:07

Investiții sunt când dai măcar 20 de milioane pe un jucător. Dacă tot se zice ca arabii au bani. Nu 1 milion jumate pe Budescu și Găman. PSG a dat 220 și 180 pe Neymar și Mbappe. Cică astea s-ar numii investiții.

Bun exemplul cu PSG, de mentionat insa ca este detinut de arabi, deci arabii i-au cumparat pe Neymar si Mbappe :)

ge0x
ge0x  •  12 Aprilie 2019, 14:07
Postat de Eugen Iustin pe 12 Aprilie 2019, 11:44

Probabil oamenii au facut investitii si aveau alte pretentii. Sumudica a facut performanta doar in Romania, cu cel mai bun lot la dispozitie si cu hategan care a anulat 3 goluri fcsb-ului si nu ia dat rosu lui alibec, pe vremea aia la astra.

Investiții sunt când dai măcar 20 de milioane pe un jucător. Dacă tot se zice ca arabii au bani. Nu 1 milion jumate pe Budescu și Găman. PSG a dat 220 și 180 pe Neymar și Mbappe. Cică astea s-ar numii investiții.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează