FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ

ASTRA - CFR CLUJ 2-2 » Dan Petrescu, acuze directe: „Astra joacă doar cu CFR. Va fi în vacanța cu Steaua”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 22:09

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României după o „dublă” cu Astra, 2-2 astăzi și 1-3 în tur. Dan Petrescu a răbufnit la final. Acuză „alianțele” rivalelor FCSB și CFR Cluj din play-off, dar și arbitrajul.

„Am fost net superiori în această semifinală. De cinci ori au ajuns la poartă, cinci goluri au dat. Când suntem pragmatici câștigăm, când ieșim la joc pierdem.

Astăzi am avut un penalty nedat, la Sf. Gheorghe vreo două. Aici dacă taci ești luat de prost. Toți spun că pun presiune și de asta nu ni se dă”, a declarat Dan Petrescu la final.

Dan Petrescu acuză „alianțele” din play-off

FCSB joacă cu Astra etapa următoare, iar Astra joacă doar cu CFR Cluj. Eu zic doar ce văd. Cum joacă Astra cu noi și cum joacă cu alte echipe. Nu înțeleg unele chestii. La meciurile cu Craiova și Steaua nu au jucat la capacitate normală. A zis-o toată lumea, nu doar eu. Sunt convins că la meciul următor va fi la fel. E normal să fie în vacanță după calificarea în final Cupei”, a răbufnit Petrescu la final. 

„Costache va ajunge bine de tot, nu doar la echipa națională. Are potențial mare”Dan Petrescu

Vezi și: 

ATENȚIE, FOTO cu impact emoțional » Omrani s-a prăbușit pe teren! A fost urcat de urgență în ambulanță

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (39)
brutusp
brutusp  •  24 Aprilie 2019, 22:34

Îți țâțâie fundul după ce ai înlocuit un antrenor care nu a pierdut niciun meci cat a fost la CFR. Îmi doresc să pierzi pe bandă rulantă, doar pentru a învăța o lecție: nu e frumos sa te bagi cu bocancii peste munca altuia.

hector13
hector13  •  25 Aprilie 2019, 00:15

Rupe terenul Astra cu CFR. Asa de mult il rupe ca in ultimele 11 meciuri oficiale directe din campionat (sezon regulat si playoff) are 2 egaluri si 9 infrangeri. Iar cu FCSB se da la o parte. Asa de mult se da la o parte ca in ultimii 5 ani i-a luat un titlu, o cupa si o supercupa. Sa mai zic si de meciul din prima etapa a sezonului actual sau deja intrec masura?

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  24 Aprilie 2019, 22:29

Măi Petrescule nu ai rușine.L-ai dat la o parte pe antrenorul cu 5 victorii din 5 meciuri și acuma vrei pomană.Te bate DUMNEZEu și pe tine și pe Varga și terminați pe locul 3.Alo consilierii Gufi mărinu fantomel ..puneții botniță lui Dan penalty

Vezi toate comentariile (39)
Comentează