FOTBAL  »  LIGA 4  »  ASC RAPID FRUMOȘII NEBUNI AI GIULEȘTIULUI

VIDEO+FOTO ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a promovat în Liga 4! O altă entitate care susține că e continuatoarea Rapidului va lupta anul viitor pentru Liga 3

Foto: Răzvan Luțac +11   FOTO
Foto: Răzvan Luțac

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 20:31

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului (Rapid FNG), o altă entitate care susține că e adevărata continuatoare a formației alb-vișinie, a promovat astăzi în Liga 4 din București.

Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului au jucat returul barajului de promovare cu ACS Poli București II, la două ore după ce Rapidul lui Daniel Pancu a promovat în Liga 2. (Detalii, AICI!) În tur, FNG s-a impus cu 3-2, iar astăzi au remizat, 2-2, scor perfect ca aceștia să meargă în cel de-al patrulea eșalon.

Ca de fiecare dată în Liga 5, suporterii au făcut spectacol și la meciul de astăzi, încurajându-și favoriții pe tot parcursul jocului.

Frumoșii Nebuni ai Rapidului e un club format de fanii giuleștenilor nemulțumiți de asocierea politicului cu echipa antrenată de Daniel Pancu.


În altă ordine de idei, în Liga 4 s-au calificat în play-off CSA Steaua, Carmen București, Progresul 2005 și CS FC Dinamo. Doar câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru Liga 3, care se va juca în manșă tur-retur împotriva călărășenilor de la Mostiștea Ulmu.

Citește și:

Rapid a promovat în Liga 2! Pancu i-a făcut ofertă în direct unui fotbalist din Liga 1: „Noi îl vrem pe Alex Ioniță, iar el are nevoie de noi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
legendavisinie
legendavisinie  •  17 Mai 2019, 19:23

Echipa care deține marca istorică RAPID a promovat în liga a 2-a.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  17 Mai 2019, 17:12

Nu există decât un singur Rapid, cel din liga a-2-a, Rapid FNG este echipa unor suporteri de la tribuna a-2-a a vechiului stadion Giulești..

spinoza
spinoza  •  13 Mai 2019, 07:46

Am auzit că mai sunt vreo 4-5 echipe, care vin tare din urmă și susțin că sunt și ele continuatoarele Rapidului!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează