INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Borussia Dortmund vrea revanșa: a luat 3 superfotbaliști cu 90 de milioane de euro!

Thorgan Hazard // foto: Twitter Borussia Dortmund
Thorgan Hazard // foto: Twitter Borussia Dortmund

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 14:09

Borussia a cumpărat trei jucători dintr-un foc: Thorgan Hazard (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, M'Gladbach), Julian Brandt (mijlocaș ofensiv, 23, Leverkusen) și Nico Schulz (fundaș stânga, 26, Hoffenheim).

Borussia a condus mult timp Bundesliga. Spera că va cuceri titlul după șapte ani. Nu s-a putut. A cedat în final, încheind sezonul pe locul 2, la doar două puncte de campioana Bayern.

Clubul din Dortmund e gata de revanșă și se pregătește pentru viitoarea stagiune. Cu trei noi jucători foarte buni. Și nu s-a uitat la bani. A luat 64 de milioane numai pentru Pulisici de la Chelsea și a investit dintr-un foc 90 de milioane.

A plătit clauzele de reziliere și echipa galben-negrilor e acum și mai bună.

Nume Club Sumă
Thorgan Hazard M'Gladbach 40 milioane  
Nico Schulz Hoffenheim 25,5 milioane
Julian Brandt Leverkusen 25 milioane

Thorgan Hazard

Nico Schulz

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  22 Mai 2019, 16:52

Theodor Jumatate, nu esti in stare nici sa copiezi niste sume... vai de capsorul tau ala plin de "Bomba!", "Incredibil!", "Senzational!". Thorgan Hazard - 25 milioane € In plus, Brandt inca nu a fost confirmat de club, implicit nu se stie suma de transfer. In schimb ma bucur ca tu stii mai bine. Important e ca esti ziarist. Din 3 transferuri despre care ai scris aici, la unul ai gresit suma cu 15 milioane € diferenta, iar unul inca nu e oficial. Acuratetea faptelor prezentate e 33%. Orice profesionist s-ar apuca de alta meserie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close