FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1

CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1 // Ar trebui dat afară Dan Petrescu? Are un start de sezon mai modest decât Edi Iordănescu!

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 19:39

Dan Petrescu are un start de sezon chiar mai modest decât Iordănescu, demis anul trecut, pe vremea asta, deși luase Supercupa.

Debutul de sezon al CFR-ului este în mare măsură un deja-vu. Ca și vara trecută, vine după un titlu câștigat, cel de campioană, și tot ca atunci, joacă modest. Diferența? Judecând strict în funcție de rezultate, arată chiar mai rău cu Dan Petrescu antrenor decât cu Edward Iordănescu!

Anul trecut, Edi ratase și el startul în campionat și în preliminariile Ligii Campionilor. Dar măcar luase Supercupa României, 1-0 cu U Craiova. Acum, Petrescu n-a reușit să-și adjudece disputa cu deținătoarea Cupei, fiind învins de Viitorul lui Gică Hagi (0-1).

Practic, adversare de calibru apropiat, ca și cele întâlnite în Ligă, Malmo în 2018, Astana acum, sau în Liga 1 (Botoșani/Iași). Concluzia? După logica stagiunii trecute, când Edi a fost pus pe liber din cauza rezultatelor sub așteptări, "Bursucului" ar trebui să i se arate, și lui, ușa!

Mergând chiar mai departe, până și înlocuitorul ar putea fi același. După ce l-a refuzat pe prietenul Iuliu Mureșan, care voia să-l aducă la Hermannstadt, Antonio Conceicao e la fel de disponibil ca și la finele lui iulie 2018!

"O calificare cu Astana ne-ar ridica moralul"

Pentru remiza cu Poli Iași, 1-1, Petrescu a dat vina pe arbitraj, "a fost viciere crasă de rezultat, nu ne-a dat două penalty-uri clare", și pe faptul că are jucători "fără meciuri în picioare, se vede". Dar speră ca miercuri seară să se schimbe roata: "O calificare cu Astana ne-ar ridica moralul".

CFR LA DEBUTUL SEZONULUI 2019-2020 
0-1 cu Viitorul în Supercupă 
0-1 cu Astana în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor 
1-1 cu Poli Iași în Liga 1 
Antrenor: Dan Petrescu

CFR LA DEBUTUL SEZONULUI 2018-2019 
1-0 cu U Craiova în Supercupă 
1-1 cu FC Botoșani în Liga 1 
0-1 cu Malmo FF în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor 
Antrenor: Edward Iordănescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (40)
1552956751672598
Adi Șerban  •  15 Iulie 2019, 10:15

Ce intrebare idioata!.. ce articol este asta?!... hal de jurnalism! Intrebare: tu ar trebui sa fi dat afara de la GSP?! pentru ca jurnalist oricum nu esti!

adriann_
adriann_  •  15 Iulie 2019, 11:21
Postat de ghesepeeprosti pe 15 Iulie 2019, 10:52

Nu doar dat afara, *** De unde ai aparut neantule, vrei sa faci valuri? Esti cumva discipolul acelui individ cu nume de peste stricat, mahalagiul, intrigantul presei din Romania?

Slujitorii sunt disperati sa nu se califice CFR, orice stramba e buna pentru ei...

flojo
flojo  •  15 Iulie 2019, 10:19

După mintea voastră, imediat o să spuneţi că ar trebui excluse toate echipele din L1, mai puţin fcsb şi clinceni! Să vezi ce meciuri ar fi între ele etapă de etapă!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează