FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!” » Balaj îl contrazice

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 22:45

Meciul dintre Viitorul și Dinamo, scor 5-0, a fost întrerupt timp de 20 de minute din cauza incidentelor provocate de fanii dinamoviști, în minutul 67, la 3-0 pentru gazde. Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu spune că regulamentul nu permite o astfel de pauză și că arbitrul ar fi trebuit să fluiere finalul. 

„Regulamentul spune că în cazul unor incidente grave arbitrul va întreupe jocul pe o perioadă de 10 minute, timp în care jucătorii pot părăsi terenul de joc sau să meargă la cabine. Regulamentul specifică însă clar că pauza nu poate dura mai mult de 10 minute. 

În cazul unor incidente grave, echipa gazdă va pierde meciul cu 0-3 pentru organizare deficitară. Dacă se dovedește că și fanii oaspeți au contribuit la incident, cum e cazul aici, ambele echipe pot pierde cu 0-3. 

La noi, jocul va continua. Arbitrul lasă cât vrea el. La noi, el și ceasul lui sunt suverani. Am mai văzut cazuri. Sunt niște reguli care nu se respectă, ca în România”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Marcel Bîrsan a permis reluarea partidei de la Ovidiu după 20 de minute, spre nemulțumirea lui Ion Crăciunescu. Viitorul a mai marcat două goluri la câteva secvențe după reluare. 

Într-o reacție pentru TV Telekom Sport, fostul arbitru Cristi Balaj a considerat că Marcel Bîrsan a procedat corect: „Ca arbitru nu ai ce să faci decât să aștepți evacuarea. Chiar dacă s-a întârziat cu 10-15 minute reluarea jocului... probabil că dacă efectivul jandarmeriei era mai amplu se putea interveni. Dar ținând cont de toate aceste detalii, eu cred că s-a procedat corect”. 

Imagini cu violențele fanilor

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (32)
visinu
visinu  •  15 Iulie 2019, 23:20

Asta si vroiau fanii dinamovisti, sa se fluiere finalul si sa scape cu 3-0.

939271716140965
Manu Ion  •  16 Iulie 2019, 08:01

Nu v-ati saturat de acest lingau ???? Numai prostii vorbeste !!! Uita ce jalnic arata arbitrajul din Romania cand era el sef . Uita cum trimetea arbitri de casa gen savaniu,corpodean etc la anumite echipe ca sa castige. Uita cum la Timisoara ne explica un arbitru cum a validat un gol din ofsaid lui Dinamo ca nu se vedea "fanta de lumina" Ne tot da explicatii penibile acum. Ma mir ca nu are bun simt si rusine sa dispara din pesajul arbitrajului din Romania !

1025138504184136
Constantin Valentin  •  15 Iulie 2019, 23:06

Hai sa fim seriosi !!! Pai ce ne batem joc de munca baietilor fantastici de la Viitorul, ne batem joc de efortul lui Hagi ??? Viitorul este AJAXUL ROMANIEI antrenat de un geniu al fotbalului ! Stim cu totii cine este geniul fotbalului in tara asta si nu numai ...nu?? BRAVO VIITORUL !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close