FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Varianta surpriză pentru banca lui Dinamo: „Eu pe Dorinel Munteanu l-aș vedea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 15:12

Gheorghe Mihali (53 de ani) consideră că Dorinel Munteanu (51 de ani) ar merita o șansă pentru postul de antrenor la Dinamo, după ce Eugen Neagoe l-a lăsat vacant.

„Antrenor eu l-aş vedea pe Dorinel Munteanu. Este unul dintre puţinii antrenori care au câştigat titlul, dar antrenează alţii care nu ştiu dacă au ajuns vreodată pe locurile 5-6. El a câştigat până la urmă un titlu. A antrenat şi la CFR Cluj şi a făcut-o cu succes”, a spus Mihali la TV Telekom Sport.

Dorinel Munteanu a mai antrenat-o pe Dinamo în 2012, între noiembrie și decembrie, dar a părăsit echipa după doar o lună și jumătate pentru că tehnicianul primise o ofertă din Germania.

Antrenorul e liber de contract după despărțirea de Chiajna, din ianuarie. 

dorinel munteanu

 Citește și:

DINAMO // Pică varianta Leo Grozavu? Omul dorit de Prunea, dezvăluiri de la negocieri: „Nu m-a vrut Negoiță”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
tequlix
tequlix  •  27 Iulie 2019, 15:50

Mai lasati-ne cu variantele astea de duzina, auziti si voi, Dorinel ?? Pai asta n-a mai fost la noi, ce-a facut ?? A facut egal cu Sageata Navodari la constanta 0-0 si alte rezultate demne de admirat. Cu Otelul a castigat titlu prin arbitrii si hotiile lui M.Stan. Sa vazut valoarea lui la Chiajna, cand in mare parte, el ia condamnat la retrogradare pe ilfoveni. Daca vreti un antrenor bun , liber de contract si care chiar sa merita, vedeti ca e Conceicao liberi, el a adus titlu in vitrina CFR-ului, Dan Petrescu doar a indeplinit o simpla formalitate castigand cateva meciuri. Cu Conceicao aveau si un stil frumos de joc clujenii si cunoaste piata portugheza, una de mare succes in ultimii ani.

tequlix
tequlix  •  27 Iulie 2019, 19:43
Postat de fairplayromania pe 27 Iulie 2019, 19:19

Măcar să fie o competiţie corectă, cu meciuri curate . Iţi *** e ca în fiecare zi sa citesti 50 de articole despre cioban, 30 despre Hagi zi 20 despre idila Alexa-Prodanca cu Reghe martor la căratul apei?. Daca apare si Rapid in prima divizie atunci se mai echilibrează competitia.Si CFR, Craiova, Iasi, Sepsi,Herma sunt echipe de fotbal si au aceleasi drepturi ca si fcsb !!!! Sa ne respectam ca sa reusim îmlreună !

problema e ca s ar scrie si de celelalte echipe daca gigi nu ar plati sa se scrie doar de fcsb, asta e diferenta.

fairplayromania
fairplayromania  •  27 Iulie 2019, 16:11

Terminaţi cu agresivitatea! Trezirea Dinamo, aveţi nevoie de linişte. Din cearta voastră Ciobanul cîştigă , el v-a dezbinat. Strîngeţi rîndurile si nu îl mai faceţi fericit , lasaţi în urmă răul si fiţi alături de Negoiţă pînă nu e prea tîrziu !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează