FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

LIGA 2 // Adrian Falub revine la U Cluj » Instalat la miezul nopţii

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 10:33

Adrian Falub (48 de ani) este noul antrenor al celor de la U Cluj, după despărțirea de Cristi Dulca (46 de ani).

Daţi ca favoriţi pentru preluarea băncii tehnice a clujenilor, Bogdan Andone şi Ionel Ganea au fost depăşiţi, pe ultima sută de metri, de către Adrian Falub!

Tehnicianul revine la Universitatea după ce a condus ultima oară Concordia Chiajna. U Cluj se află pe loc retrogradabil, 17, cu doar 3 puncte acumulate în primele cinci etape. 

Noul tehnician va debuta pe banca tehnică în partida din Cupa României pe care Universitatea o va disputa săptămâna viitoare în compania bihorenilor de la CSC Sânmartin.

Adrian Falub a mai antrenat-o pe U Cluj în trei rânduri, în sezonul 2006-2007, în 2015, înainte să plece la Al Urooba, și în perioada 2017-2018.

LIGA 2 // Adrian Falub revine la U Cluj » Instalat la miezul nopţii

Cristian Dulca a demisionat de la U Cluj după eşecul, 0-2, înregistrat de „şepcile roşii” în Pantalimon, cu Metaloglobus, în cadrul etapei a cincea din Liga 2. 

Clujenii erau programaţi în deschiderea etapei a șasea din eşalonul secund pe teren propriu, cu UTA, dar partida anunţată pentru vineri seara a fost amânată în condiţiile în care „U” are doi jucători la loturile naţionale, Cosmin Dur-Bozoancă şi Ionuţ Telcean.

VEZI ȘI:

LIGA 2 // Pandurii Târgu Jiu cere 5 milioane de euro de la foștii acționari: „Vom deveni cea mai bogată echipă din Liga 2!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
remarque
remarque  •  04 Septembrie 2019, 12:28

nu am nimic cu Falub dar nu cred ca se va descurca. La U este o sat fara caini, asa cum a fost intotdeauna. Pacat de acest minunat simbol ca aduna pe langa el doar habarnisti, smecheri sau oportunisti. Copiii din pepiniera proprie nu au nici o sansa sa imbrace tricoul echipei mari, desi centru de copii produce jucatori pe banda rulanta, in locul lor sunt adusi jucatori de la Viitorul. Am ajuns vitrina Viitorului Ovidiu. Ce amatorism....Principii gresite, efecte devastatoare.

dinamo100
dinamo100  •  04 Septembrie 2019, 10:59

De cand e Bogdan Andone antrenor?! De cand l-a pus Becali sa stea pe banca 3 etape?! :) Ma mir ca U Cluj nu a inteles ca pentru a promova are nevoie de un antrenor! Chiar nu se gaseste? Eu cred ca se gasesc antrenori buni, dar cei de la U nu stiu sa-i caute.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Septembrie 2019, 23:00

va astept la Nicula pe necredinciosi !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează