SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Atmosferă SENZAȚIONALĂ după prima victorie stagională a Rapidului! Jucătoarele și fanii au creat un moment de excepție

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 15:30

Rapid București a reușit sâmbătă prima victorie de la revenirea în prima ligă. Formația de sub Podul Grant a trecut la limită, 18-17 de AHCM Slobozia, în etapa a 6-a a Ligii Naționale. 

Succesul a coincis cu preluarea echipei de către Carmen Amariei, fosta mare internațională care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Robert Licu. Rapid a condus în permanență, s-a desprins din start, și a condus la pauză cu 10-5.  
În partea a doua, echipa pregătită de Gheorghe Covaciu a revenit, s-a apropiat la trei lungimi, dar nu a putut mai mult. Pe final, în minutul 54, bucureștencele și-au luat din nou avânt și s-au desprins la 18-12. 

Numai că, gazdele au considerat meciul încheiat. Și au primit cinci goluri consecutive. Nu a mai fost timp de mai mult, și Rapid a pus primele puncte în clasament. 

Într-un alt derby al subsolului clasamentului, CSM Slatina a învins la Cluj, pe Universitatea, 23-22. Luciana Marin Popescu a fost MVP-ul partidei cu cele 8 goluri marcate pentru oltence.

Clujul rămâne singura echipă fără punct în prima ligă și se anunță o situație dramatică pentru ardelence, echipă care se zbate de câțiva ani în mediocritate. 

Vineri, Corona Brașov a obținut a 6-a victorie consecutivă, după 31-29 cu Măgura Cisnădie. Brașovul a avut două jucătoare în mare formă: Târcă 10 goluri și Laslo 10. Corona speră de acum să se bată cu SCM Rm. Vâlcea și CSM București chiar pentru titlu. Tot în etapa a 6-a, HC Zalău a învins cu 27-24 pe Gloria Buzău. 

Duminică după-amiază se mai joacă Gloria Bistrița-Minaur Baia Mare. Meciurile SCM Craiova-SCM Rm. Vâlcea și CSM București-Dunărea Brăila se joacă marți, 8 octombrie, respectiv 15 octombrie. 

Vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Florentin Pera, antrenorul unei generații de excepție la SCM Râmnicu Vâlcea: „Am stat și 9 ore la calculator să analizez Bietigheim!”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
comabi
comabi  •  05 Octombrie 2019, 15:59

Sa iei 5 goluri in 5-6 minute, fara sa inscrii, denota relaxare. Daca vrei sa rezisti in prima liga, asa ceva este de neconceput!!! Dar, bine ca a venit prima victorie. Sper sa se aseze lucrurile si la Rapid, nu doar la Valcea. CSM Bucuresti + echipe de traditie gen Valcea , Rapid, Zalau, ar putea insemna plus valoare pentru handbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează