FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Gică Hagi știe cum poate fi revigorat fotbalul românesc: „Mie mi-a plăcut să câștig, nu să exist”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 18:50

Gică Hagi a vorbit la emisiunea „Rețeaua de Idoli” de la TVR 2 despre ce ar trebui să se schimbe în fotbalul românesc.

„Singura problemă în România e că majoritatea gândim de azi pe mâine. Asta înseamnă ceartă între oameni. Și toată imaginea creată fotbalului e negativă. Cred că e foarte greu să ai succes. Pentru a avea succes trebuie să ai o strategie la nivel național care să aibă 3 «T»: timp, tineri, talentați.  

De azi pe mâine nu ne putem bate cu cei de afară. Românul e egal cu brazilianul, americanul, spaniolul, neamțul. Avem talent cu nemiluita, dar nu știm să-l selectăm. Istoria îmi arată că putem construi echipe pe ADN-ul românilor. România la nivel de națională se poate bate cu oricine. Nu la echipele de club, pentru că acolo sunt echipe uriașe, cu bani mulți.  

„România ar trebui să știe că lui Gică Hagi i-a plăcut să câștige, nu să existe” 
-Gică Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // Gică Hagi a reluat problema numărului 10 de la națională: „Te naști să-l poți duce”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (22)
mioriticul
mioriticul  •  13 Octombrie 2019, 20:03

Bre Gica, sunt 4 de “T”! Ai uitat “(T)onemia”!

nojoke
nojoke  •  13 Octombrie 2019, 19:37

NENEA REGELE..BRE...DE PROGENITURA MATA..NIKA? VOI SI CLANURIRE VOASTRE SUNTETI MANDRI IN PROSTIE SI DACA NU VA UMFLA..CINEVA..NEAMURI ..SISTEM....ETC.. NU MAI APAREATI PE NICARI..DE FAPT..DE LA 'MNEATA A PLECAT TOATE EXPLOZIA ASTA A INFRACTORILOR MACHIDONI IN RO..IN FOTBAL SI NU NUMA..AVETI BANI SA VA CUMPARATI O INSULA UNDE SA VA..PUPATI..UNI PE ALTI..MACHIDONII.. MUTATI VA..CA TARE BINE I ATI MAI FACE BINE POPORULUI ASTA COTROPIT DE..TOTI SMENERII SI TOATE CLANURILE...HAI CURAJ..

1177177172317584
Christian Ciuca  •  13 Octombrie 2019, 19:52

si asa si este, inca o data Gicuta are dreptate, spune lucrurilor pe nume, noi nu mai avem acea forta care ne ghida, dorinta de a cistiga indiferent de adversar, pur si simplu intram timorati fara idei clare, trimitem mingea sus in fata cu speranta ca ceva-ceva va iesi si vreun fundas advers va face vreo greseala, ce joc mai e si asta, cum vrei sa cistigi daca nu pui mingea jos, daca n-ai mijloc ofensiv care sa faca diferenta, nu mai putem continua asa, e chin nu fotbal, asteptam sa se-ntimple vreo minune meci de meci, insa daca nu ai acea dorinta de a cistiga din start nu o vei avea nici pe durata partidei, si aici pot spune ca avem elemente de valoare si care au intradevar forta de a schimba soarta unui meci, de exemplu va marturisesc ca am revazut si re-re-revazut bucuria lui Puscas la golul acela atit de important, cind s-a apropiat Stanciu de el l-a luat l-a strins in brate l-a pupat pe frunte s-a uitat in ochii lui si am citit instant un calduros "multumesc frate!", astia doi numai prin vointa manifestata de a CISTIGA de a respecta rangul Nationalei merita din start bagati titulari, au vointa si responsabilitate, e clar, complicitatea lor e un exemplu, il adaug si pe Keseru aici insa Keseru e egoist, e bine ca vrea golu dar uneori e ca si absent rateaza niste ocazii enorme din lipsa de luciditate, avem nevoie de niste veterani gen Lacatus sau Munteanu care sa vina sa vorbeasca cu ei inainte de meciuri impreuna cu niste coach'i mentali care sa le dea aripi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează