SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, postare dură pe Instagram: „Nu vom avea o Românie mai bună dacă românii aleg să lupte sub un alt steag”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 11:29

Cosmin Hodor, un apropiat al Simonei Halep (28 de ani, 5 WTA), pe care o reprezintă din postura de manager de comunicare, a postat un mesaj de impact pe contul său de Instagram, după meciul câștigat de româncă în fața canadiencei Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), scor 3-6, 7-6(6), 6-3, în Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. 

Hodor a evocat trecutul Biancăi Andreescu, tenismenă care, deși a fost crescută în România, a ales să reprezinte Canada, țară unde s-a stabilit definitiv. 

„Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt. Românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campionii pentru România. 

Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a jucat pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României.Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună”, a scris Cosmin Hodor pe pagina sa de Instagram. 

View this post on Instagram

Astazi, Simona, ne-a aratat odata in plus, ca nu este nevoie sa pleci din Romania pentru a face performanta la nivel inalt; romanii traiesc cu ideea gresita ca ramanand in Romania nu pot face performanta. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru Romania. Trebuie sa mulțumim si parintilor Simonei care nu au ales ideea finantarii unei alte tari si a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, sa spuna povestea unei alegeri; alegerea unui roman de a face performanta sub steagul Romaniei si ca daca romanii vor alegee sa lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai buna! 🇷🇴 @simonahalep #romania🇹🇩 #romanianfedcupteam #romaniandaviscupteam #fighter #proud #performance #sports #makinghistory

A post shared by Cosmin Hodor (@cosmin_hodor) on

Cosmin Hodor a fost mangerul de la Stejarii Country Club, iar în trecut a mai ocupat funcția de director al turneului ATP de la București.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, postare dură pe Instagram: „Nu vom avea o Românie mai bună dacă românii aleg să lupte sub un alt steag”

Rezumatul meciului Halep - Andreescu: 

Vezi și: 

Simona Halep, postare amuzantă pe Twitter după primul meci de la revenirea lui Darren Cahill

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (108)
bazinga
bazinga  •  29 Octombrie 2019, 12:15

''EMOTIONANT""O gargara mai patetica,de doi bani si mai jalnica,nu am auzit!Sa fim seriosi.Andreestii au avut puterea financiara a familiei Hlep?Chiar daca Nea Stere s-a imprumutat pe la banci,tot au stat mai bine machidonii la baza,cum se zice!Notiunea de patriotism in zilele noastre este total depasita,la modul gresit si defect cum o percepem noi,romanii!Andreeasca a facut cel mai bun pas posibil,familia ei a ales calea cea mai justa!Ce a facut Romania pentru Halep?Acelasi lucru l-ar fi facut si pentru Andreeasca.....garantat!ABSOLUT NIMIC!Doar ca mama Helepei a nascut-o in Romania si ca nu a murit la nastere de vreo infectie nozocomiala in spitalele infecte din Romania ,in rest?!?!Sa fim seriosi....Nene cu comunicarea,du-te si te spanzura,esti ieftin....da' rau de tot ieftin!Esti un mare zero!

albalbastru72
albalbastru72  •  29 Octombrie 2019, 12:05

Nu e ok mesajul pentru ca nici Romania nu face nimic pentru ca sportivii si nu numai ei sa nu plece afara.E greu nationalism pe burta goala...

859779594095355
Nick Rasu  •  29 Octombrie 2019, 12:05

Cine mai e si prostul asta... cum adica Bianca e crescuta in Romania... e nascuta in Canada...a stat 2 ani in Romania pana cand si-a dat seama maicasa ca nu e de trait acolo prostule... si nu uita ca Simona se crede Aromana...nu Romanca...daca Aromania avea o tara nu juca nici ea pt. Romania prostul dracului... Simona nu a avut o sansa sa-si ia alta cetatenie ca nu juca ea pt. Romania...uitate la Nastase care a fugit in Franta sa nu mai plateasca taxele prostesti din Romania....

Vezi toate comentariile (108)
Comentează