FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Claudiu Niculescu: "Noi, dinamoviştii, nu ne dăm bătuţi niciodată!"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria lui Dinamo, Claudiu Niculescu le transmite foştilor săi colegi, prin intermediul site-ului nostru, să lupte şi să fie concentraţi, pentru că obiectivul " Liga Campionilor" poate fi atins, scrie dinamovisti.ro.

- Claudiu, cum te simţi la Duisburg?
- E foarte bine. Un oraş liniştit, calm, civilizat, e o plăcere locuieşti aici. O am şi pe soţia mea, Diana, aproape de mine. Stabilitatea este foarte importantă pentru moralul unui fotbalist, se vede imediat în evoluţiile lui. Mă sprijină şi e alături de mine, ne e bine împreună în Germania.

- Ai dat două goluri în cinci meciuri pentru MSV. Scăpaţi de la retrogradare?

- Şansele nu sînt foarte mari, dar nu se ştie niciodată. Noi luptăm pînă la ultimul meci. Din păcate, de cîte ori am marcat eu, Duisburg a pierdut sau a fost egalată în ultimul minut. Totuşi e bine că mi-am regăsit pofta de gol şi sper să nu mă opresc aici.

- Despre ce se întîmplă la Dinamo ce părere ai?
- Sînt la curent cu tot ce e acolo, vorbesc mereu cu foştii colegi, mă mai uit şi pe internet. Ştiu că dacă vor fi uniţi şi vor reuşi să se mobilizeze, şansa e de partea lor. Am mai trecut noi prin perioade mai dificile, dar pînă la urmă am ridicat capul din pămînt şi am mers mai departe. Ei sînt jucătorii care au adus atîtea performanţe la Dinamo, de ei depinde şi viitorul.

- Crezi că mai au şanse la Liga Campionilor?

- Sînt sigur că acest obiectiv poate fi atins. Trebuie răzbunat ghinionul de anul trecut, care ne-a marcat tot restul sezonului. Vreau să-i văd în Champions League la toamnă şi ştiu că au valoarea de a ajunge acolo! Noi, dinamoviştii, nu ne dăm bătuţi niciodată!


3 campionate, 3 Cupe ale României şi o Supercupă are Claudiu Niculescu în palmares cu Dinamo

18 goluri are Claudiu Niculescu pentru Dinamo în cupele europene, fiind golgeterul absolut al roş-albilor în competiţiile continentale

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează