FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Dusan Uhrin atacă arbitrajul: „Nu suntem Real Madrid să ne luptăm și cu adversarii, și cu arbitrii”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 22:20

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „roș-albilor”, a oferit declarații după meciul din această seară, Craiova - Dinamo 4-1. Antrenorul din Cehia a avut un discurs dur la adresa arbitrajului.

Am făcut câteva greșeli personale, dar noi am dat un gol la 0-0. N-a fost ofsaid! Nu e posibil ca de fiecare dată să fie greșeli împotriva noastră. Craiova a dat gol imediat după ce l-au anulat pe al nostru. Au fost multe greșeli din partea arbitrului, cel puțin asta am văzut eu.

Nu știu cum e posibil în prima ligă să fie o asemenea situație. Am făcut două mari greșeli, iar Craiova a profitat. Noi nu suntem Real Madrid să jucăm împotriva tuturor, adversari și arbitri”, a declarat Uhrin la TV Digi Sport.

Uhrin face referire la faza din minutul 11, când, la scorul de 0-0, brigada condusă de Marius Avram a anulat golul înscris de Robert Moldoveanu. (DETALII AICI)

Craiova - Dinamo 4-1

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizie controversată a lui Marius Avram » Trebuia validat golul lui Dinamo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (7)
cneius
cneius  •  05 Noiembrie 2019, 00:01

Real Madrid joaca impotriva tuturor si a arbitrilor ? Asta a fost buna, nu am vazut vreun meci in care Real sa fie dezavantajata de arbitri, poate invers !

danirovl
danirovl  •  04 Noiembrie 2019, 23:42

Ar fi bine sa vedem ce nu a mers in jocul nostru,și să ne uităm mai puțin la arbitraj d nule uhrin. Paradoxal ca idee de joc mie mi a plăcut Dinamo în meciul asta,puține mingi lungi ,încercare de construcție rapida cu pase din prima...începusem chiar bine meciul. Am pierdut pt că ăștia au alergat mai mult,au creat superioritate pe benzi ,erau mereu 3 contra 1 in orice zona . Cibotaru,filip foarte lenți,apatici ...portarul foarte slab azi, nu iese pe centrare nici în careul de 6 m, ia gol de la 25 m, ! Foarte greu sa câștigi în condițiile astea

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Noiembrie 2019, 17:42

dinamo - cfr : piscitelli - corbu , puljic , m.popescu , bani - ciobotariu , r.grigore - mihaiu , nistor , moldoveanu - perovic !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close