FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGERE LA SORȚI

FRF, prima reacție despre absența lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru EURO 2020: „Eu tot cred că e o gafă a cuiva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 19:15

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre absența lui Gică Hagi (54 de ani) cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, de la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Aștept să aud lucrurile și din gura lui Gică Hagi. Dacă, într-adevăr, lucrurile stau aşa, eu nu pot găsi niciun motiv plauzibil în momentul ăsta pentru o astfel de decizie.

(...) Am auzit că şi lui Gică Hagi i s-a propus să fie ambasador, asta se întâmpla acum vreo 6-8 luni, pentru că Răzvan Mitroi (n.a - director de comunicare la FRF) m-a întrebat pe mine dacă pot să vorbesc cu Loţi Boloni pe tema asta. Cu Gică Hagi cred că a vorbit altcineva, eu am vorbit cu Boloni.

(... )Aşa am auzit în momentul acela, că s-a discutat şi cu Gică Hagi. Nu ştiu ce motivaţie a avut în momentul acela, dar nu a intrat în proiectul acesta, de a fi ambasador. Eu tot cred că e o gafă a cuiva, tot încerc să cred că e aşa ceva”, a explicat Vochin, la TV Telekom Sport. 

Presa din Turcia: „FRF a refuzat să-l invite pe Hagi”

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român". 

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei". 

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis". Detalii, AICI!

Vezi și: 

EURO 2020 // „SCANDAL în România!" Turcii au aflat de ce n-a fost invitat Gheorghe Hagi la tragerea la sorți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
vishnu
vishnu  •  01 Decembrie 2019, 20:21

Blatistii n-au ce cauta acolo, de-aia n-a fost invitat.

bigbolo
bigbolo  •  01 Decembrie 2019, 20:00
Postat de bufnila pe 01 Decembrie 2019, 19:34

FRF si LPF sunt doua organizatii mafiote. Asa au fost mereu.

Cea mai mare organizatie mafiota e fcsb. Acolo intalnesti cei mai multi infractori pe metrul patrat.

valu4ever
valu4ever  •  01 Decembrie 2019, 19:57

Dacă nici Hagi nu a fost ajutat,nu a mai fost nimeni!Sa mers pe jucători lansați de el și...iata unde am ajuns. Echipa sa dacă nu era ajutată de arbitrii era de mult în B.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează