FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

Marius Croitoru, atacat după ce l-a ironizat pe Dan Petrescu: „Să-și ia Bacalaureatul și după să vorbească! Are o licență luată în Moldova și nu e antrenor principal”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 18:34

Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting de la CFR Cluj, l-a atacat dur pe Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani. 

  • Context: După FC Botoșani - CFR Cluj 2-1, Dan Petrescu nu a venit la conferința de presă, acuzând probleme de sănătate, iar Marius Croitoru l-a ironizat: „Nici eu nu mă simt bine, dar măcar am venit!”

Azi, Marius Bilașco a explicat absența lui Dan Petrescu și a avut o replică dură pentru antrenorul celor de la FC Botoșani. 

„Singurul lucru pe care aş vrea să îl punctez este legat de atitudinea lui Croitoru. E uşor să fii ironic şi să dai o aşa declaraţie când nu știi ce se întâmplă şi care e starea celuilalt antrenor. Croitoru nici nu trebuia să vină la conferinţă, pentru că nu e antrenor principal. Asta e și o mare problemă a televiziunilor, care acceptă să vină antrenori care nu au licenţă.

El are licenţa B luată prin Moldova şi e trecut pe foaie ca antrenor cu portarii. Dar stă pe margine şi dă indicaţii ca un antrenor principal. Nu mi se pare în regulă! Sunt antrenori care au muncit, au învăţat și au plătit pentru licenţe.

În primul rând, Croitoru ar trebui să ia BAC-ul și licenţele. El nu are nici Bacalaureatul şi vine să vorbească despre Dan Petrescu şi să fie ironic! Mi se pare puţin deplasat! Ar trebui să îşi vadă lungul nasului. E la început de drum şi ar trebui să arate mai mult respect faţă de un antrenor care a demonstrat”, a declarat Marius Bilașco la TV Telekom Sport.

„Dan nu s-a simţit bine după meci şi a preferat să îl trimită pe Minteuan. E o perioadă foarte grea pentru el şi numai când eşti implicat şi ştii ce se petrece zi de zi acolo îţi dai seama de consumul uriaş pe care îl are un antrenor” 
Marius Bilașco 

Citește și: 

Continuă polemica! Valeriu Iftime le arată obrazul șefilor de la CFR: „N-au recepționat mesajul pe care l-am trimis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
Stranieri
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Campionate
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (57)
838079199619417
Ionel Ghita  •  09 Decembrie 2019, 20:29

CU BAC SAU NU LA CIURUIT PE MAESTRUL PETRESCU PROBABIL CAMPIONATUL ERA DOAR PENTRU CFR SI DIN PACATE CUM AU INDRAZNIT SA II BATA SI SA II DETRONEZE NU VA ESTE RUSINICA IA-TI PROVOCAT RAUL LUI PRINCIPELE PETRESCU

sasha8777
sasha8777  •  09 Decembrie 2019, 20:24

Alo ...Cfr-ul ciocul mic, ati luat bataie la Bostonseni, ciocul mic si joc de glezne, scopul scuza mijloacele. Petrescu, Bilasco, Mara si alti trepadusi cfristi sa lase aroganta ca nu e cazul, dovediti ca sunteti echipa de valoare si obtineti calificarea in primavara EL. Comentati absolut aiurea, mortul de la groapa nu face cale intoarsa.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  09 Decembrie 2019, 20:04

S-ar la bătaie toți năimiții de trupa haiducească, insolventa, țepara, condusă de arpi bacsi și varga bacsi! Au luat cu japca trei titluri, cu protecție portocalie, au rătăcit banii prin Cipru, au intrat in insolventa, au țepuit statul și jucătorii. Au stat sa se șteargă urnele și au pornit la prăduit din nou încă doua titluri (cu rețeta cunoscuta: arbitrii, cooperative, reciprocități cupa-campionat). Țeparii nu plătesc transferurile (golofca) și mai su și tupeul sa atace, știind ca au protecție. O mai fi rămas Dancu la butoane și cu liberalii??

Vezi toate comentariile (57)
Comentează