FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cheia succesului lui Bogdan Vintilă la FCSB » Cum a revitalizat echipa: „S-a văzut în ultimele etape”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 21:15

Sorin Paraschiv, fost mijlocaș la FCSB, a vorbit despre antrenorul Bogdan Argeș Vintilă și a lăudat numirea acestuia pe banca „roș-albaștrilor”. 

„Sunt rezultate bune, deci numirea lui Vintilă e inspirată. Nu a pierdut foarte multe meciuri de când a venit. Echipa joacă bine! Are jucători în formă, iar asta a fost cel mai important în ultimii ani la FCSB. Trebuie să ţină în formă acei jucători cumpăraţi cu multe milioane de euro. Unii antrenori au reuşit, alţii nu.  

Se pare că Bogdan Vintilă reuşeşte să ţină în formă jucătorii care fac diferenţa. Ei câştigă meciurile de unii singuri, aşa cum am văzut în ultimele etape”, a declarat Sorin Paraschiv la TV Telekom Sport. 
 

FCSB a terminat anul pe locul 3, cu 39 de puncte, cu 5 mai puțin decât liderul CFR Cluj. În plus, echipa roș-albastră are un meci în minus, cu FC Voluntari. 

Citește și:

E mulțumit că a scăpat de Becali și FCSB: „Mă bucur că am făcut această alegere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  28 Decembrie 2019, 21:32

Cel mai bine a jucat cu astra , "acasa" pe arena nationala, in fata unei asistente care provoaca fiori oricarui adversar. Publicul gazda ofera o atmosfera de neegalat :)))

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  28 Decembrie 2019, 23:02

Mai bine reformulati titlul articolului in "secundul vintila e al treilea nume care rateaza (din nou) titlul la fc fcsb" :)))

chernomor
chernomor  •  28 Decembrie 2019, 23:00
Postat de hansolo10 pe 28 Decembrie 2019, 22:45

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. la anu jucam in grupele ucl. vitanul barzesti a lui negoitza se desfiinteaza si dispar 90% din antistelistii de pe gsp.

La anul STEAUA va promova in L3. Ce Vitan Barzesti? Ce echipa e aia? Nu apare in niciun clasament. Eu cred ca impostoarea Fotbal Club FCSB se va desfiinta, imediat dupa decizia finala in procesul prejudiciului adus Stelei Bucuresti. Da! Fecesebistii sunt cei mai mari anti-stelisti. Cu FC FeCeSeBe se judeca STEAUA prin tribunale. Niste jiigodii de recidivisti, sustinuti de pleava Romaniei. Astia sunt fecesebistii.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează