FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali i-a închis ușa lui Dan Nistor: „Nu are unde să joace” + De ce nu mai vrea fundaș central

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 18:30

Gigi Becali, patronul lui FCSB, spune că nu vrea să mai audă de transferul lui Dan Nistor, după ce dinamovistul a ratat și transferul la CS Universitatea Craiova.

„Nistor nu mă mai interesează, că nu are unde să joace, îl avem și pe Olaru acolo”, a spus Becali pentru GSP.ro.

Dan Nistor a fost dorit de CS Universitatea Craiova, dar transferul a căzut, cel puțin pentru moment, deși cluburile au bătut palma pentru o sumă de aproximativ 300.000 de euro. Ulterior, antrenorul Victor Pițurcă și-a dat demisia de la cârma oltenilor. (Detalii AICI)

Becali nu mai vrea fundaș central

Deși a declarat în nenumărate rânduri că-l dorește pe fundașul central Andrei Miron de la FC Botoșani, Gigi Becali și-a schimbat poziția și spune că nu vrea să mai întărească defensiva.

„Nu mai avem nevoie nici de fundaș central nu, că acolo pot juca Nedelcu și Filip”, a adăugat Becali. Astfel, Gigi preia din mers declarațiile pe care MM Stoica le-a făcut pe acest subiect după revenirea la echipă. Directorul sportiv pare să-l fi convins pe patron să nu mai aducă jucători în zona centrală a apărării, deși Becali îi trecuse inițial pe listă pe Miron și pe Chindriș de la Botoșani. 

Vezi și:

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat alte 3 plecări de la FCSB și cluburile care au făcut oferte + Ce spune despre o venire a lui Dan Nistor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
johnwick
johnwick  •  04 Ianuarie 2020, 21:41

Nistor ramane pe nema bani la rinamu

paramount
paramount  •  04 Ianuarie 2020, 19:37

fc5b trebuie sa dispară! E un fals!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  04 Ianuarie 2020, 19:07

Asteptam primele 2-3 meciuri din sezon cu accidentari la fundasii centrali goluri multe primite si, normal, vor aparea aceleasi declaratii pline de pricepere: " O sa iau inca 10 jucatori, toti fundasi centrali, sa fie acolo!". Dupa care, antrenorul allenator coach manager Becali Jorje ii va baga acolo pe Morutan si Man, sa fie si ei fundasi centrali.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează