SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // FOTO Darren Cahill, imagine dintr-un colț ascuns de la Melbourne: „Așa îți poți forma o idee despre mizeria de aici”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 19:16

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (28 de ani, 3 WTA), laudă munca organizatorilor de la Australian Open. 

  • Partida dintre Simona Halep și Yulia Putintseva, din turul III de la Australian Open, va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 03:30, în direct pe Eurosport 1

Ediția din 2020 de la Australian Open a fost aproape să fie anulată din cauza incendiilor devastatoare din Australia. Norul de fum a influențat calificările, mai mulți jucători acuzând probleme respiratorii. Au urmat două zile cu furtuni care au ajutat la stingerea focului, dar care au adus alte probleme: un strat de noroi pe toate arenele.

Darren Cahill: „Au făcut o treabă senzațională”

„O poză elocventă cu șantierul din complexul de la Australian Open. Așa îți poți forma o idee despre mizeria adusă de furtună la Melbourne în urmă cu două zile. Nu a fost ușor să cureți toate terenurile, fără să afectezi marcajul. Oamenii de aici au făcut o treabă senzațională”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // FOTO Darren Cahill, imagine dintr-un colț ascuns de la Melbourne: „Așa îți poți forma o idee despre mizeria de aici”

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona profită de haos: care sunt șansele româncei după eliminările suferite de Serena Williams și Naomi Osaka

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
shynetm
shynetm  •  24 Ianuarie 2020, 20:05
Postat de Ion Popescu pe 24 Ianuarie 2020, 19:49

Mda ! Australienii nu sunt ca romanii !

Din cauza unor complexati ca tine.

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Ianuarie 2020, 19:49

Mda ! Australienii nu sunt ca romanii !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează