SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit // NBA a amânat derby-ul dintre LA Lakers și LA Clippers!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 18:22

Meciul dintre Los Angeles Lakers și Los Angeles Clipers de miercuri dimineața a fost amânat la cererea oficialilor echipei gazde. Va fi un ultim omagiu adus lui Kobe Bryant.

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (Detalii AICI)

Kobe Bryant se confundă cu istoria recentă a lui LA Lakers. Ultimele 5 titluri de campioană în NBA, cele din 2000, 2001, 2002, 2009 și 2010 au fost obținut cu Kobe pe parchet. Fanii formației au cerut amânarea derby-ului local cu LA Clippers, iar oficialii ligii americane s-au conformat.  Partida era una extrem de așteptată, cele două formații din LA fiind principalele favorite în conferința de Vest.

Ultima dată când NBA a amânat un meci a fost pe 15 aprilie 2013. Partida dintre Boston Celtics și Indiana Pacers nu s-a mai disputat din cauza atentatului cu bombă comis la Maratonul din Boston. 

Kobe are numerele retrase 

Kobe Bryant a îmbracat tricourile cu numerele 8 și 24 la Los Angeles Lakers. Cele două nu vor mai fi purtate de alt jucător, iar mai multe formații vor să urmeze exemplul californienilor. Dallas Mavericks a făcut deja asta, iar fanii baschetului american cer ca întreaga ligă să facă acest demers. 

Vezi și: 

LeBron James, mesaj răscolitor după dispariția lui Kobe Bryant: „Te rog să-mi dai putere din ceruri! Îți promit că voi duce mai departe moștenirea ta”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează