FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - ASTRA 2-0 // Dumitru Dragomir prevede un viitor sumbru pentru Dinamo: „Dacă s-au bagat fanii va fi mai rău ca Steaua sau Rapid! Ăștia intră peste tine și te omoară!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 11:19

Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, a vorbit despre situația de la Dinamo și spune că echipa va avea de suferit dacă suporterii vor prelua pachetul majoritar al acțiunilor. 

„Ionuț Negoiță nu e prost! A scos Dinamo dintr-o datorie de 24 de milioane de dolari. A fost legal, da. Au fost ceva oportunități. El nu e prost deloc. Negoiță le dă echipa fanilor și le zice «Luați-o și spălați-vă cu ea pe cap!». Să vedeți ce ajunge Dinamo... O să fie mai rău ca Steaua și Rapid. 

Cum să dai 10% din acțiuni pe 100.000 de euro? Dacă s-au băgat fanii la club, acum nu mai cumpără nimeni echipa. Acum, nici eu n-aș mai băga bani la Dinamo. Ferească Dumnezeu, intră fanii peste tine și te omoară! Că acum sunt banii lor la club. Nu te poți pune cu mulțimea.  Suporterii vor să vină cineva să ia 50% și să-i înjure. Ăla să plătească și ei să înjure”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport. 

Citește și:  

Fanii lui Dinamo, provocare pentru Ion Țiriac! Mesajul pentru miliardar + ce sumă îi cer să dea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (37)
zizu
zizu  •  02 Februarie 2020, 18:42
Postat de rallystar pe 02 Februarie 2020, 17:17

tu vorbesti bai baiete? daca ai fii din bucuresti ai stii ca suporterii lui dinamo sunt cei cumparati de negoitza si psd. de aia avem problema asta noi cu csa,pentru ca noi nu le lasam cumparati de nimeni. NOI SUNTEM STEAUA.

Voi sunteți fcsb! Pușcăria bucurești! Patron infractor,conducere infractor,lider de galerie infractor! Sunteți echipa ideală ptr cupapenitenciarelor

andrei1337
andrei1337  •  02 Februarie 2020, 11:46

Comunistul Mitica de la Liga, Oracolul din Bălcești consideră că un acționariat format din Badea, Borcea, Turcu, Nețoiu, Anghelache, Catarama și alți bagabonti ar fi mult mai oportun, oportun pentru spălare de bani. Dinamo e al suporterilor, tăvălugul nu se va opri până nu se va face stadionul! Nu te poți pune cu mulțimea, cum a spus Dragomir. O să se afle și de matrapazlâcurile lui Badea cu Năstase și cine are interes să blocheze noul stadion. Cu mulțimea nu te pui, nici daca ți se zice "Broscoiul". O să vedeți!

1745flo
1745flo  •  02 Februarie 2020, 11:46

Doar un prost ca Dragomir putea spune asemenea aberatie!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează