FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

EXCLUSIV Amical tare pentru Rapid! Luptă cu o rivală din play-off

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 13:41 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 14:18

Rapid, locul 6, și Turris Turnu Măgurele, locul 3, sunt rivale în Liga 2 în lupta pentru promovare, dar vor juca un meci amical.

 Cele două formații se pregătesc pentru play-off-ul din Liga 2, care începe pe 4 iulie, și, din informațiile GSP.RO au ajuns la un acord pentru a juca un meci de verificare. Partida va avea loc sâmbătă, la Turnu Măgurele, și va începe la ora 19:00. 

Turris, cea care de pe 1 iunie, când a început pregătirea, nu a avut niciun meci de verificare, a fost cea care a avut inițiativa pentru acest meci. Elevii lui Erik Lincar au încercat să joace meciuri amicale cu Petrolul, Mioveni și Argeș, dar au fost refuzați.

Eu i-am sunat pe cei de la Rapid. Mie nu îmi e teamă să joc cu nimeni, chiar dacă e vorba de un adversar pe care îl vom avea în play-off. Era important să avem un meci de verificare.
- Erik Lincar, antrenor Turris 

Rapid și-a dat acceptul pentru acest meci pentru a se pregăti de startul play-off-ului, urmând ca în primele două etape, cu Mioveni și Petrolul, să joace în deplasare. 

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

VIDEO Dinamovistul Ionuț Lupescu, gest de suflet pentru Rapid!

Clasamentul Ligii 2:

  1. UTA Arad 25 p
  2. CS Mioveni 20 p
  3. Turris 20 p
  4. FC Argeş 19 p
  5. Petrolul 19 p
  6. Rapid 19 puncte 
    Mioveni, Turris și Rapid au beneficiat de rotunjirea punctajului 

Citește mai multe știri din Liga 2:

Program play-off Liga 2 » Cum arată lupta pentru promovare

Jucătorul din Liga 2 care a refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul pentru lupta la promovare: „Lovesc și driblez ca Hagi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
emil1986
emil1986  •  23 Iunie 2020, 15:02

Rapid nu mai exista. Echipa infiintata in 1923, in acelasi an cu surata Lokomotiv Moskva, stranie coincidenta, nu?, de spionii sovietici Geza si Kahane, este falimentara/decedata, cum doriti. Actuala echipa din liga a II-a, pentru ca mai exista si alte echipe cu fosta denumire sau asemanatoare, este o clona infiintata de fostul general de securitate, Vasile Malureanu, si finantata de Primaria Sector 1 acum 3 ani. Asadar, rog ca cei care scriu articole cu actuala clona FC R sa mentioneze ca actuala as-zisa rapid este finantata de Primaria Sector 1 si n-are nicio legatura cu echipa infiintata in 1923. Multumesc!

emil1986
emil1986  •  23 Iunie 2020, 20:26
Postat de rapidist57 pe 23 Iunie 2020, 16:03

Anul tau de nastere arata suta la suta ca esti un decretel asa ca nu-ti mai da tu cu parerea despre Rapid. Fugi repede la mamica ta si o intreba cat de speciali sunt decreteii si lasa comentarile sportive pentru altii.

1986 e anul de aur al fotbalului romanesc, ignoranta maxima! Imi dau cu parerea despre echipa decedata, pentru ca, spre deosebire de tine, va cunosc intreaga istorie mizera.

emil1986
emil1986  •  24 Iunie 2020, 07:15

Ma, nu fi prost! Asuma-ti istoria ***! Asuma-ti faptul ca ati fost prima echipa comunista din Romania. Asuma-ti faptul ca actuala clona este produsul unui fost general de securitate, Vasile Malureanu, si a Primariei PSD Sector 1. Netotule, asuma-ti istoria!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează