FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-1

CALCULE LA TITLU ÎN LIGA 1. Craiova poate avea titlul în buzunar înaintea duelului cu CFR Cluj

Dan Nistor FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/
Dan Nistor FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 22:31 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 10:52

CALCULE LA TITLU DUPĂ CRAIOVA - FCSB 2-1. CS Universitatea Craiova, liderul din Liga 1, și CFR Cluj, locul 2, se luptă umăr la umăr pentru titlul de campioană, iar finalul de sezon se anunță unul incendiar

După victoria cu FCSB, 2-1, Craiova are patru puncte peste CFR Cluj, dar și un meci în plus. Dacă elevii lui Dan Petrescu vor câștiga luni cu Gaz Metan, ultima clasată din play-off, diferența va fi din nou de un punct, dar oltenii au prima șansă.

Oltenii sunt la mâna lor pentru a deveni campioni în Liga 1! Dacă punctul avantaj se menține, au nevoie de două victorii pentru ca la ultimul joc, cu CFR Cluj, și egalul să le aducă trofeul.

Clasament live play-off Liga 1

Craiova, program mai ușor 

Oltenii mai au 3 meciuri de jucat, dintre care două în deplasare. Jucătorii lui Bergodi vor evolua la Botoșani și la Giurgiu, cu Astra. Apoi vine derby-ul cu CFR Cluj pe teren propriu. 

De partea cealaltă, CFR Cluj va mai avea de jucat, pe lângă Gaz Metan, cu FCSB, în deplasare, și cu FC Botoșani. Iar în ultima etapă va merge pe „Ion Oblemenco” pentru un meci, cel mai probabil, cu titlul pe masă.

 Craiova, avantaj în meciurile directe

Succesul Craiovei cu CFR Cluj, scor 3-2, are o mare însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

Becali arbitrează, FCSB riscă să rateze Europa

FCSB a avut o prestație slabă contra oltenilor, deși Gigi Becali era sigur că formația sa poate trece de Craiova. Echipa roș-albastră e acum pe locul 4 și luptă cu FC Botoșani pentru locul 3, astfel că formația roș-albastră are nevoie neapărată de victorie cu CFR Cluj în etapa următoare. Becali ar periclita serios prezența echipei în Eurpa dacă și-ar menține anunțul că bagă juniorii pentru a se răzbuna Craiova. 

FOTO. Imagini tari de la Craiova - FCSB

+4 FOTO

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB

Vocile Gazetei » Derby-ul CS U Craiova - FCSB, comentat live pe GSP de Remus Răureanu, Ovidiu Ioanițoaia și Costin Ștucan

Cine i-a acordat penalty Craiovei cu FCSB: exclus din arbitraj în 2009, s-a băgat peste „central”

Citește și:

Cel mai nou transfer din Superliga: Măldărășanu pierde jucător după jucător
Superliga
Cel mai nou transfer din Superliga: Măldărășanu pierde jucător după jucător
Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii
Nationala
Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii
Șocant! Fotbalistul plătit de Dinamo cu 24.000 de euro pe lună: „O spun din sursă sigură”
Superliga
Șocant! Fotbalistul plătit de Dinamo cu 24.000 de euro pe lună: „O spun din sursă sigură”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (32)
alenb
alenb  •  12 Iulie 2020, 23:42
Postat de eugen_76pan pe 12 Iulie 2020, 23:32

Adica ii da cu pumnul ca un golan de pe strada si il face ko si nu e penakty. Vai de capul vostru de maghiarizati

Omule suporter al lui CSU Olguta, portarul a iesit sa boxeze si a boxat inainte de a atinge figura. Daca dam la toate atingerile in careu avem 10 penaltyuri pe meci. Asa si FCSB a avut 2 faze mai clare de penalty decat ce a avut Craiova. Sa-ti reamintesc cum i -ati jefuit si pe Medias inainte de pandemie 2-1 la Craiova? Dar au fost multe. Ati batut norocos la Cluj dar va cuiruieste CFRul la Craiova in ultima etapa. Va duceti in Europa si va bagati cu fundu in poarta, nici macar lui Honved nu le-ati dat vreun gol.

161433625322879
Serban Ion  •  13 Iulie 2020, 11:42

Hotul striga hotii..Frustrarea a atins cote maxime în rândul fecesebeilor si franarilor obișnuiți de vreo 15 încoace ca arbitri sa tragă numai ptr ei..Uite ca anul asta a venit si randul altora sa fie putin ajutați.. Nu o avea Craiova lot de titlu dar nici cfr si fcsb nu merita sa castige titlul..Franari vin cu o justificare jalnica a punctajului din EL..Asta nu inseamna ca ce s a intamplat atunci le Da dreptul sa castige campionatul..Oricum acest campionat devenise atât de cenușiu încât nu mai prezenta nici un interes..Numai Craiova si suporterii ei au mai animat putin atmosfera..Doar si ptr asta merita sa castige campionatul asa ajutată de arbitri si fara lot de campioană.. Franarii si fecesebeii sa bage capul în nisip ca strutii..Nu sunt in masura sa comenteze despre Craiova..

xclx
xclx  •  12 Iulie 2020, 23:46
Postat de eugen_76pan pe 12 Iulie 2020, 23:34

Bergodi a jucat la rezultat pe contraatac si i-a reusit. Inainte jucam cu fcsb mai bine si mai spectaculos si pierdeam..

Barsan a jucat la rezultat nu Craiolgutza...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează