FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR

CRAIOVA - CFR Cluj. Sorin Cârțu, replică tăioasă pentru ardeleni: „Ne testăm când vor X și Y?” + Acuză FCSB de non-combat cu CFR? „Îmi convine și mie să joc așa”

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 17:52 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:45

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte CS U Craiova, a oferit o replică pentru oficialii lui CFR Cluj care i-au acuzat pe olteni că nu s-au testat în ultima vreme pentru coronavirus și prefațează duelul pentru titlu din această seară.

  • Craiova și CFR Cluj, primele două clasate din Liga 1, se întâlnesc azi, de la ora 20:30, în meciul care va decide campioana, liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus;
  • În cazul unui rezultat de egalitate, vor exista două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea persistă, penalty-uri.

Astăzi, Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, a spus că formația pe care o reprezintă ia în calcul să nu se prezinte la meci, dacă cei de la CS Universitatea Craiova nu prezintă rezultatele unor teste pentru coronavirus. În replică, Cârțu a declarat că echipa sa se testează conform protocoalelor medicale și cerințelor LPF.

„Echipa a făcut ceea ce i s-a transmis de la Ligă. Dacă Liga spune să te testezi, o faci. Depinde când au fost datele noastre pentru testare. Ne testăm așa, când vor X și Y? Noi ne testăm când spune protocolul. Exact ce spune protocolul, asta a făcut tot timpul Universitatea Craiova. Nu facem protocolul lui X sau Y, CFR sau Astra...”, a spus Cârțu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Sorin Cârțu: „CFR a făcut un antrenament ofensiv cu FCSB”

Întrebat dacă se teme de faptul că ardelenii au jocuri în picioare în ultimele zile, spre deosebire de echipa lui, „Sorinaccio” și-a atacat subtil rivalii, acuzând indirect non-combatul FCSB-ului din meciul cu CFR, câștigat de „feroviari” cu 2-0.

„Cu Steaua (n.red. FCSB) au făcut un antrenament ofensiv, că Panțîru a zis că ei au făcut un antrenament defensiv. S-au antrenat bine. Toată lumea vrea să se termine în teren. Îmi convine și mie să joc în teren așa, dacă sunt supus doar la un antrenament ofensiv. Toate etapele pe care le-am spus prietenilor mei cu două săptămâni înainte, așa s-au întâmplat”, a declarat Cârțu.

Nu vreau să mă gândesc că pierdem. Sunt concentrat pe a câștiga. Am încredere că Bergodi va ști cum să gestioneze partida asta. Merg pe mâna lui - Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Citește mai multe știri despre Craiova - CFR:

CRAIOVA– CFR CLUJ, liveTEXT de la 20:30 » FINALĂ pentru titlu! FRF a decis: prelungiri și penalty-uri în caz de egalitate

Fanii Craiovei își văd de drumul lor! Ce au făcut la statuia lui Mihai Viteazul cu câteva ore înainte de derby: „Aduceți titlu'-n Bănie!”

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (24)
misu.78
misu.78  •  03 August 2020, 18:47
Postat de Ciprian-Marius Hutupasu pe 03 August 2020, 18:41

Nesimtitul asta inainte de FCSB-CFR Cluj tipa sus si tare ca ei sunt focusati doar pe ceea ce au ei de facut, acum la cateva ore de meciul direct cu CFR Cluj plange ca FCSB a facut figuratie la meciul cu CFR Cluj, si inainte de meciul cu pricina erati tot la mana voastra iar acum sunteti tot la mana voastra, vroiati sa va faca altii campioni ? Si FCSB-ul a vrut asta si voi Craiova a-ti trimis numai copii in teren la meciul cu Viitorul, cui pe cui se scoate, FCSB-ul nu a facut acum decat sa va ajute, sa vedeti exact cum stati, bateti sunteti campioni, nu bateti mai asteptati un an, pe langa cei 29 deja asteptati, ce mai conteaza inca unul ...

Si in plus e o mare diferenta...adica, dupa meciul lor cu viitorul, steaua/fcsb a pierdut titlul, pe cand acum, dupa steaua/fcsb cu cfr, craiova e la mâna ei sa castige titlul...cu alte cuvinte, i-a lasat sa se descurce...

leul_90
leul_90  •  03 August 2020, 18:36

"Cu Steaua au făcut antrenament decisiv". Cârțule, vezi că te dă Talpanel in judecată. De ce nu iei in serios cazarma din liga 4?

iulian1952
iulian1952  •  03 August 2020, 18:57

OAMENII ĂȘTIA ÎȘI DAU SEAMA CÂT SUNT DE *** ? CÂT O FI URLAT CÎRȚU LA MARCEL POPESCU , CÂND CRAIOVENII AU INTRODUS ÎN MECIUL CU VIITORUL TOȚI JUNIORII PENTRU CA HAGI ,OMUL ,,CORECT ", SĂ IA CAMPIONATUL . OAMENI DE DOI BANI , OAMENI DE TOT *** . *** . ȚI SE FACE SCÂRBĂ .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează