FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB II - CSA STEAUA 1-2

FCSB II - CSA Steaua 1-2 » VIDEO + FOTO „Militarii” au dat lovitura pe final, în 10 oameni

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. +11   FOTO
CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 15:30 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 19:04

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3.

Gigi Becali a fost prezent la FCSB II - CSA Steaua 1-2: „Hai să-l mâncăm pe Talpan!”

FCSB a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Ardelean, care a transformat penalty-ul obținut de Octavian Popescu. Deși din minutul 61 au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Morariu, oaspeții au întors scorul până la final. 

Sub privirile lui Gigi Becali, „militarii” au marcat de două ori, prin Chipirliu și Antohi, și au plecat acasă cu toate cele 3 puncte.

CSA Steaua, favorită la primul loc

În prima etapă a sezonului de Liga 3, CSA Steaua a învins-o categoric pe CS Balotești, scor 5-1. FCSB II a pierdut derby-ul cu Dinamo II, scor 2-3. 

Din seria 4 mai fac parte Progresul Spartac, Metalul Buzău, Rapid II, CS Tunari, Concordia Chiajna II și FC Voluntari II.

FCSB II - CSA Steaua 1-2

  • Au marcat: Ardelean 45+1 - pen. / Chipirliu 66, Antohi 90
  • Morariu (CSA Steaua) a fost eliminat în minutul 61

FCSB II: Udrea - Timiș, Trif, Popescu Octavian, Botezatu - Tand, Ardelean, Flavius - Chirițoiu, Moldovan, Paul
CSA Steaua: Mușat - Beta, Morariu, Wallace, Ilie - Mihăescu, Pacionel, Bărbulescu - Zaharia, Chipirliu, Elek

Contre între suporteri

FCSB n-a fost de acord cu transmiterea meciului pe canalul de YouTube al Stelei. Fanii din Peluza SUD, cei care susțin CSA Steaua, și-au făcut apariția în număr mare la porțile arenei din Berceni, cu o oră și jumătate înaintea fluierului de start. Ultrașii au condus autocarul până la stadion, unde au afișat mai multe mesaje. 

  • „Meci de meci ne tot strigați / Astăzi am venit să ne aplaudați”
  • „Luptați pentru culori / Umiliți-i pe impostori”

Răspunsul din partea susținătorilor FCSB a venit imediat. Tornado 47 i-a contrat pe rivalii de la CSA cu următorul mesaj: „Din 2017 cu toții vă mințiți / Voi n-ați fost Steaua și nici nu o să fiți”.

#clar

Posted by Tornado 47 on Saturday, September 19, 2020

VIDEO Fanii din Peluza SUD au venit la Berceni

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Costel Enache a fost prezentat oficial la noua echipă: „Spiritul creat aici m-a convins”

VIDEO + FOTO Juve de Maramu’ » Povestea celei mai surprinzătoare echipe din Liga 2: promovare cu salarii de 2.000 de lei în echipamentul „Bătrânei Doamne”

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Pep Guardiola s-a decis. Va pleca de la Manchester City! » Ce antrenori se află pe lista de pe care se va alege înlocuitorul spaniolului
Campionate
Pep Guardiola s-a decis. Va pleca de la Manchester City! » Ce antrenori se află pe lista de pe care se va alege înlocuitorul spaniolului
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață fostul dublu campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață fostul dublu campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (227)
nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  19 Septembrie 2020, 21:48
Postat de guess.why pe 19 Septembrie 2020, 21:08

Te salut. Mi-ai aruncat manusa si normal trebuie sa raspund. Despre mine pot spune ca sunt patriot, tin la tara mea si incerc pe cat posibil sa si arat prin fapte acest lucru. Patriotismul nu trebuie confundat cu ultra-nationalismul, si mersul cu ochii inchisi catre inainte, fara a gandi deloc. In acest sens, nu pot intelege nici fanatismul, de care ma delimitez 100%. Totusi, pentru a sustine o entitate romaneasca, trebuie sa ma regasesc si in valorile sau filozofia ei. Lucru imposibil in ceea ce ma priveste pe mine in relatia cu fc fcsb.

Doamne-fereste, chiar nu avea nevoie fcsb de sustinerea ta intr-un meci international, un individ cu inalte valori morale care s-a retras oficial de pe forum odata cu ratarea promovarii de catre FeCeRî si care devine in fiecare zi versiunea lui mai buna

steaua_1947
steaua_1947  •  19 Septembrie 2020, 20:52
Postat de guess.why pe 19 Septembrie 2020, 20:50

Nu pot sa zic ca sunt un tip empatic, dar inteleg aceste momente de ratacire, frustrare, ura si suferinta. Steaua ne arata ca e din ce in ce mai puternica, pe cand fc fcsb se prapuseste sub privirile neputincioase si dezolate ale propriilor suporteri. Cu fiecare meci, cu fiecare ceas, cu fiecare minut, ne apropiem mai mult de un deznodamant. Nu stiu cata liniste si acceptare va fi pe viitor din partea celor care sunt in tabara clubului lui nea cici, dar cert e ca Steaua garantat va redeveni forta de odinioara. Performantele, traditia, istoria, toate aceste lucruri obliga. Steaua e simbolul Romaniei!

Frumos comentariu, felicitări. Mi-aș dori să scriu și eu atât de frumos, dar când văd fecesebiști mi se urcă sângele-n cap și le spun pe nume...

239210873112253
Adrian Și Atât  •  19 Septembrie 2020, 20:25
Postat de Traian Pavelescu pe 19 Septembrie 2020, 20:09

Meci cu semnificație aparte! Între trecutul tenebros, totalitar, reprezentat de cazarma sportiva perimata cu ai ei recruți mercenari eșuați, șomeri, in cautare de pomana de la stat și viitorul reprezentat de academia, juniorii talentați, ai Stelei, echipa profesionista, privata, respectata in Europa si cea mai iubita din țara!

Fără supărare... da tu despre ce echipă vorbești? ... respectată, academie, iubită... pare Real Madrid nu FCSB! iar despre numărul mare de susținători: am avut o grămadă de prieteni ce țineau cu Steaua. Acum numai doi dintre ei spun că susțin FCSB da îl înjură pe patron. Unul dintre ei este cu CSA, iar restul spun că nu mai sunt intresați de fotbal. Deci din 20 de oameni, aproximativ, cu vârsta în intervalul 40 - 55 de ani, doar 2 mai sunt suporteri FCSB. Bine! asta e în cazul prietenilor mei. Dar reflectă dezinteresul oamenilor pentru fotbalul actual. ... așa că las-o că behăie..

Vezi toate comentariile (227)
Comentează