FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

Gabi Balint a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1 +47   FOTO
Gabi Balint a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 08:08 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 09:39

Fostul mare fotbalist Gabi Balint (57 de ani) a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1.

Balint, în prezent analist sportiv, nu a avut milă de „tricolori”, despre care spune că pur și simplu „nu pot mai mult”:

„Victoria din Austria a fost o întâmplare. Jucătorii nu și-au revenit după șocul cu Islanda, s-a văzut asta în psihicul lor. Când trebuiau să creeze, să ia inițiativa, au făcut totul pe dos. Și cred că din cauză că nu și-au revenit după înfrângerile cu Islanda și Norvegia. Nu că am avea mare valoare, dar cred că putem mai mult. Părem ca o echipă care nu știe ce să facă cu mingea. 

Totul e pe dos la noi. Driblează când vor să se bage în seamă, să iasă în evidență. Nu ne iese nimic, totul e încâlcit. Uitați-vă la Norvegia, la Islanda, totul e calculat. La noi, nu.

Rădoi e un băiat care citește. Își face update-urile, cum își fac computerele. Știe fotbal, categoric. Învață, se pregătește, probabil că va fi antrenor bun. Dar e greu de transmis, la ce echipă are. Echipa nu înțelege teoretic, îi e greu să facă ce i se cere. Ne dăm seama vreodată la ce nivel suntem? 

Să zicem că vom fi în urna a treia. Să plecăm de acolo, să ne bucurăm când avem o acțiune bună. Să fim mai nepăsători, mai iertători. Noi tot vrem de la echipa asta. Și Rădoi... Citește. Dar nu suntem la playstation, la Football Manager, să transmiți ideile tale calculatorului. Ai noștri nu pot, oricât i-am lăuda. Ăsta e nivelul”, a declarat Balint, potrivit digisport.ro.

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Alte știri despre România - Austria:

Denis Alibec a găsit punctul slab al naționalei: „N-am fost în stare să facem asta!”

Mirel Rădoi, nervos la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație»? Ce să facem? Să uităm fotbalul?”

Citește și:

Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Superliga
Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Nationala
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (10)
fibra
fibra  •  15 Octombrie 2020, 13:23

Dupa ani buni a observat si Balint care este realitatea,avem jucatori slabi,vedete facute de media noastra.Contractele ar trebui facute in functie de realizari,altfel vor continua sa fie platiti fara merite tratand cu suficienta meseria pompoasa de fotbalist profesionist.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Octombrie 2020, 10:11

Jucătorii noștri suferă la capitolul mansardă, atât. Fac lucruri negândite pe teren. Și asta pentru că antrenorii de la copii și juniori sunt tot atât de inteligenți. Stimularea gândirii în teren nu face parte din preocuparea antrenorului român. Și nici selecția nu se bazează pe asta. Echipele noastre de copii și juniori sunt o adunătură de mici maneliști, rudimentari atât în exprimarea pe teren, cât și în gândire.

123933885588721
Con Dasca  •  15 Octombrie 2020, 13:18

Mulțumim Domnule Balinț asta este realitatea nu avem jucatori de valoare respect sa nu ne îmbătam cu apa rece ca noi avem și facem . Mirel nu ai cu cine ai o filozofie buna dar nu ai jucatori pentru așa ceva. Cel mai bun de pe teren de la România aseară vândut in Arabia saudita pe o suma infima . Despre ce vorbim domnilor Ziariști și analiști sportivi . Cred ca o soluție ar fii sa numai vindem jucatori pana la vârsta de 25 de ani și mereu cu 2 sau 3 jucatori sub 18 ani in teren sa ajutam naționala cred ca ar fi o soluție . Dar in rest cred ca suntem mediocri in fotbal .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează