FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Man și Coman primesc toată atenția, dar un alt fotbalist este „cheia” pentru FCSB: „Le face tot jocul”

FCSB se poate apropia la 3 puncte de locul 1 în Liga 1 cu o victorie în această seară
FCSB se poate apropia la 3 puncte de locul 1 în Liga 1 cu o victorie în această seară

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 13:31 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 14:28

Sorin Paraschiv (39 de ani), team-manager la Academica Clinceni și fost jucător la FCSB, a lăudat mai mulți fotbaliști din echipa roș-albastră, spunând că Florin Tănase (25) „face tot jocul”.

Paraschiv prevede un viitor strălucit pentru Florinel Coman, Dennis Man și Darius Olaru, cei mai promițători fotbaliști de la FCSB, dar nu uită să îl laude și pe căpitanul Florin Tănase.

Sorin Paraschiv: „Dennis Man și Florinel Coman, cei mai buni din campionat”

„Dennis Man este un jucător care poate ajunge la un nivel foarte mare. Îl văd într-un campionat mai ușor, precum cel al Belgiei, la o echipă puternică precum Anderlecht sau Brugge, de la care să plece la o echipă foarte mare. A crescut mult, la fel și Florinel Coman, cred că individual sunt cei mai buni jucători din campionat, pe departe. 

Steaua (n.red. - FCSB) mai are jucători buni. Florin Tănase este foarte important pentru ei, le face tot jocul. Chiar dacă multora nu le place, mie îmi place foarte mult. Apoi mai e Olaru, și cu el pot face profit. Eu cred că peste câțiva ani, dacă acești jucători vor rămâne și vor juca împreună, vor putea face o echipă care să se lupte în Europa cu echipe titrate”, a declarat Paraschiv la PRO X.

2.2 milioane de euroeste cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.com

6 goluria înscris Tănase în acest sezon, în 7 meciuri

Sorin Paraschiv a jucat la Steaua (ulterior FCSB) între 1999 și 2007. Apoi a trecut pe la echipe precum Rimini, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, Farul și Concordia Chiajna.

130 de meciuria jucat Paraschiv pentru Steaua / FCSB, marcând 8 goluri

FCSB - Hermannstadt. Toni Petrea vrea spectacol cu sibienii: „Să înscriem cât mai multe goluri!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Misterul absenței lui Gigi Becali a fost elucidat: „Chiar l-am întrebat, eram curioasă”

CFR Cluj, de 15 ori peste FCSB! Statisticile care reflectă nepriceperea lui Gigi Becali

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (52)
180761176859242
Traian Pavelescu  •  26 Octombrie 2020, 15:53
Postat de sampaolo pe 26 Octombrie 2020, 15:50

Numai 'perle' la FC FCSB, dar ei tot fara titlu si zburati din preliminarii an de an. Hai mai baga un peste aici! FC FCSB e faliment. Vin deciziile finale in procesele pe care Steaua Bucuresti li le-a intentat. Nu mai sunt banuti. Aleluia!

Suporter primitiv de cazarma sovietoida! Putini, fanatici, grobieni, pe cale de dispariție și in România ca peste tot in UE, in lumea liberă!

180761176859242
Traian Pavelescu  •  26 Octombrie 2020, 15:49

De remarcat ca a funcționat doar parțial cenzura absurda ordonata de cazarma stalinistă! In articol apare denumirea corecta a echipei, adică Steaua, cu toate ca scribii supuși au ținut sa-și arate obedienta fata de UM sovietoida și au pus in paranteza și FCSB. Incredibil cum se mai păstrează doar in România aceste vestigii oribile ale bolșevismului primitiv: cazărmile sportive sinistre și cenzura absurda!

180761176859242
Traian Pavelescu  •  26 Octombrie 2020, 16:38
Postat de adriann_ pe 26 Octombrie 2020, 16:20

Articolul ala inca e slabut, il uita pe Emil Bodnaras, care fusese ofiter al armatei romane in perioada interbelica si apoi dezertase si fugise in URSS cand il dibuise contraspionajul nostru ca era agent soietic. Pentru dezertare fusese condamnat la moarte. Asta era seful contraspionajului militar romanesc in '47, de el asculta amaratul ala de general care a dat cu pixul ca se infiinteaza ASA Bcucuresti. Pe urma FRATELE lui Bodnaras fusese numit sef al cluburilor ASA din toata Romania etc.

Așa este! Înființarea cazarmilor sportive ale armatei, CSA și miliției, CS Dinamo, a fost un abuz îngrozitor comis împotriva sportului românesc, sub amenințarea armelor ocupantului sovietic și cu colaborarea cozilor de topor din România, inclusiv trădătorul Mihail Lascar! Menținerea celor 2 UM sportive sinistre pana in 1989 a fost justificata de existenta regimului totalitar și de apartenența la zona de dominație a URSS! Numic nu mai poate însă justifica existenta acestor aberații sportive militarizate, după 1990, doar in România, pt ca in restul statelor UE și NATO, armata și poliția au fost expulzate din sportul de performanta! Unica excepție rușinoasa, inacceptabila, a rămas România! De ce și mai ales pana când???

Vezi toate comentariile (52)
Comentează