FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Rezultate ȘOC pentru jucătorii de la Astra la noile teste de coronavirus! Ce s-a întâmplat după amânarea meciului cu Dinamo

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 13:47 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 14:10

Jucătorii și staff-ul Astrei au primit, începând cu vineri seară, de la ora 23, și până acum, rezultatele testelor de coronavirus, iar cei mai mulți dintre fotbaliști au ieșit negativi.

Meciul Dinamo – Astra urma să se joace sâmbătă, dar partida a fost reprogramată pentru data de 14 noiembrie, ca urmare a cazurilor de coronavirus din lotul giurgiuvenilor, unde erau 27 de jucători (de la prima și a doua echipă) au fost diagnosticați cu COVID-19.

Doar patru jucători mai sunt pozitivi

Sursele GSP.ro dezvăluie că formația din Giurgiu a decis să retesteze 20 de jucători, iar din cele 16 cazuri pozitive de la prima echipă, doar patru au fost confirmate la retestare. Dintre cei patru, doar unul a avut virusul în vară, când clubul a fost afectat.

Prima testare a avut loc în București, la o clinică din centrul orașului, iar a doua a avut loc la Ploiești. Luni, giurgiuvenii se vor testa din nou pentru a fi siguri de rezultate, tot la Ploiești, acolo unde se vor retesta și fotbaliștii de la echipa secundă.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cluburile din Liga 1 fac față tot mai greu luptei cu pandemia: „COVID-ul ăsta ne omoară pe toți”

Dinamoviștii se revoltă după ce Dinamo - Astra a fost amânat: „Ar fi putut să apeleze la Centru, în Berceni pentru câțiva jucători valizi, pe principiul «valizii și valizele trebuie să circule»”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (84)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Noiembrie 2020, 18:06

Deocamdata vad ca tara este condusa CCR, iar fotbalul de DSVJ! Ceilalti, politicienii si LPF sunt acolo sa ia salarii babane si din cand in cand sa mai bage batul prin gard(cand interesele o cer)!BRAVO, am ajuns bine!La mai mare!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  01 Noiembrie 2020, 10:05

Precis ca tot Dinamo este vinovat de aceasta smecherie.

creeperno
creeperno  •  31 Octombrie 2020, 22:37

Sa se joace luni atunci. Daca nu se prezinta, 3-0!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează