FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB îi liniștește pe fanii lui Dinamo: „Nici vorbă de faliment, «câine»!” » Ultimele vești despre lupta internă cu spaniolii

Suporterii din DDB dau asigurări că Dinamo este pe drumul cel bun: „Nici vorbă de faliment, câine”
Suporterii din DDB dau asigurări că Dinamo este pe drumul cel bun: „Nici vorbă de faliment, câine”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 16:21 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 16:29

Reprezentații programului DDB dau asigurări că Dinamo este pe drumul cel bun și își va reveni și din punct de vedere financiar.

După înfrângerea de joi seara împotriva lui CFR Cluj, scor 0-2, reprezentații programului „Doar Dinamo București” au trimis un comunicat către suporterii dinamoviști în care îi asigură că echipa din „Ștefan cel Mare” este pe drumul cel bun, chiar și din punct de vedere financiar.

Ce mai faci, câine? 

“Nu prea bine”, ar fi răspunsul la întrebarea din newsletter, așa-i!? Dinamo a pierdut cu CFR, pandemia pare că nu se mai termină, la club e incertitudine, iar în presă vezi din ce în ce mai mulți oameni de sport profețindu-ne falimentul. Dă-ne voie să îți înseninăm puțin ziua! 

1. Nici vorbă de faliment, câine, pentru că DDB e acolo! L-am înlăturat din funcția de președinte al CA pe Cortacero, l-am revocat din funcție pe directorul executiv Alex Couto și nici Ruffo Colado nu se simte prea bine. Ai văzut și că președintele Șerdean, membru al echipei de țepari, a avut probleme să intre pe stadion în Ștefan cel Mare aseară. Ne vom ocupa de toți, rând pe rând, să nu ai dubii, facem curățenie la Dinamo! 

2. Am virat în club 1.000.000 RON cu titlul de împrumut garantat din drepturi TV. Împrumut, pentru că nu ne permitem să lăsăm nici un ban pe mâna spaniolilor, în cazul în care aceștia vor fi încă acolo atunci când EAD, firma care deține drepturile, virează banii. Cu banii virați se vor plăti salarii, aspect extrem de important în vederea (re)negocierilor cu jucătorii. Aceștia trebuie să aibă certitudinea că DDB își onorează promisiunile! 

3. Discuțiile cu jucătorii decurg foarte bine. Respectul generează respect, așa că în zilele următoare vei afla vești bune în această privință, ai încredere! 

4. Ai aflat deja că l-am adus pe Dario în funcția de consilier pe probleme sportive. Prezența regizorului “Minunii de la Liberec” în echipa DDB, acțiunile, sfaturile și ideile sale, toate acestea ne întăresc speranța că VA FI BINE! 

5. Ziua de ieri ne-a adus o înfrângere, dar și o mare victorie. România s-a convins că, deși vremurile pentru noi sunt tulburi, Dinamo a devenit un FENOMEN. Spectacolul făcut de ai noștri pe străzile Bucureștiului a ajuns subiect de știri, iar pe net ne felicită până și rivalii în comentarii. Cu asemenea suporteri în spate, Dinamo nu moare.
Comunicatul suporterilor din DDB

DDB îi liniștește pe fanii lui Dinamo: „Nici vorbă de faliment, «câine»!” » Ultimele vești despre lupta internă cu spaniolii

Etapa 15 // Match Preview Academica Clinceni - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Și românii vor să fugă din Ștefan cel Mare! Cine și-ar fi depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract

DINAMO. Despărțire emoționantă a lui Alexander Gonzalez, episodul 2: „Mulțumesc muncitorilor de la Dinamo” » A acceptat oferta fanilor

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (68)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Decembrie 2020, 17:12
Postat de grandhit pe 20 Decembrie 2020, 17:01

ce bine ca ii linisteste,de asta nu mai da nimeni bani mizeriei de pecehas. ha ha ha.

JET !

104312381121787
George Nelu  •  20 Decembrie 2020, 17:11

RESPECT, D.D.BUCURESTI. Numarul de MEMBRI D.D.B creste SPECTACULOS pe fiecare zi. Iar BILETELE ONLAINE sant vadute CU MULT TIMP INAINTE de inceperea meciului. RESPECT, D.D.BUCURETI.

corinolan_ghergariu
corinolan_ghergariu  •  20 Decembrie 2020, 17:05
Postat de grandhit pe 20 Decembrie 2020, 16:41

ce penibili sunt scla999via astia din pecehas. nu-i faliment ca-i direct desfiintare. astia abia au strans in 6 luni 200 de mii de euro,bani ce ajung pentru salarii pe mai putin de 2 saptamani si au tupeul sa vorbeasca ca nu falimenetaza vitan barzesti? wtf? asta este gluma anului. aia 200 de mii ii i-au spanioli si mai iau si aia 200 de mii din drepturile tv. practic le-ati dat banii spaniolilor.

Mori! :))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează