INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATALANTA - PARMA 3-0

Valentin Mihăilă, 80 de minute pe teren în dezastrul Atalanta - Parma 3-0 » Cum s-a descurcat fotbalistul pe care s-au plătit 8,5 milioane de euro

Valentin Mihăilă a prins 80 de minute în meciul Atalanta - Parma 3-0. foto: Guliver/Getty Images
Valentin Mihăilă a prins 80 de minute în meciul Atalanta - Parma 3-0. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 18:03 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:44

Valentin Mihăilă a prins 80 de minute în meciul Atalanta - Parma 3-0 intrând în locul accidentatului Karamoh. A jucat aripă dreapta, încercând să resusciteze o echipă în cădere liberă ce schimbă antrenorul. 

Valentin Mihăilă s-a nimerit să intre la Parma în cel mai prost moment al echipei gialloblu în acest sezon. Dacă duminică, la debut, a prins un sfert de ceas, în eșecul cu Torino (0-3), fiind remarcat pentru că „a căutat să accelereze jocul”, azi fostul mijlocaș oltean a beneficiat de accidentarea lui Karamoh și a apărut pe gazon din minutul 10, la Bergamo, într-un nou dezastru (0-3 cu Atalanta). 

Atalanta - Parma 3-0. Valentin Mihăilă, doar trei acțiuni 

Folosit extemă dreapta de Liverani, românul transferat cu 8,5 milioane de euro, nu a avut acțiuni prea multe, în condițiile în care s-a jucat doar la poarta lui Sepe. S-a văzut în finalul primei părți, la pasa filtrantă primită pentru un sprint blocat în corner. 

Apoi puțin după pauză, când a demarat cu doi adversari către poarta gazdelor, însă De Roon a intervenit sigur și l-a deposedat, la limita careului. Iar a treia (87), la un șut-centrare înșelător, mingea fiind prinsă fără probleme de Gollini.

Vine Zenga la Parma? 

Niciun șut cadrat nu a reușit Parma, care va schimba și antrenorul după al patrulea K.O, la rând! Cinci soluții ar exista pentru înlocuire: Walter Zenga, Roberto Donadoni, Davide Nicola, Leonardo Semplici și Roberto D'Aversa, ultimul alungat în vară și încă plătit de patronul american Krause.

15pase bune din 20 a avut Mihăilă, toate scurte, a pierdut șase dueluri din opt, dintre care două aeriene

Ștefan Radu, încă o apariție pentru Lazio 

Ștefan Radu a mai bifat o apariție pentru Lazio, românul continuând să extindă recordurile sale în materie de apariții la echipa romană. Fundașul a fost trimis pe teren în minutul 77 al partidei câștigate de Lazio cu Fiorentina, scor 2-1. 

Răzvan Marin, integralist în înfrângerea lui Cagliari 

Titular din nou în echipa lui Cagliari, Răzvan Marin n-a putut stopa înfrângerea formației sale. Cagliari a cedat pe teren propriu cu Benevento, scor 1-2, și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Serie A.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ladislau Boloni, ce chin! Victorie în inferioritate pentru Panathinaikos

Denizli - Kayserispor 0-1. Prima condiție a lui Petrescu, îndeplinită! Kayseri a scăpat de ultimul loc, într-un meci în care 3 români au fost titulari

Ce afacere pentru PSG! 70 de milioane de euro profit, după semnarea contractului

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (14)
observator_federal
observator_federal  •  06 Ianuarie 2021, 21:37
Postat de iosif_2021 pe 06 Ianuarie 2021, 19:41

Mare jucator Mihaila =)))))))))) Ce-o fi fost in capul italienilor sa arunce atatia bani pe *** asta?

Probabil în capul lor a fost altceva decât e în capul tău... Avantaj ei.

kingjohn
kingjohn  •  06 Ianuarie 2021, 19:38
Postat de kingjohn pe 06 Ianuarie 2021, 19:37

poti sa plangi deja: Mihai Rotaru, a explicat câți bani vor ajunge în conturile clubului și câți merg în altă parte: "Din 8,5 milioane de euro, scădem undeva la 3,5 milioane de euro ce inseamnă cotă parte la fostele cluburi, avocati si așa mai departe. Noi încasăm banii până în 2023. Deja au fost cheltuiți undeva la 950.000 de euro pe transferuri de jucători în ultima zi. Prima tranșă, de două milioane, a și zburat. Practic, transferul lui Mihăilă ne asigură o completare de buget. Avem un deficit anual undeva la trei milioane de euro. Vorbim de costuri operaționale, costuri cu infrastructura. Plătim la consiliul județean undeva la 120.000 de euro pentru a închiria terenuri pentru academie. Academia ne costă undeva la 700.000 de euro"

deci nu numai ca,clona csu a inacasat doar 5 milioane pe mihaila,banii aia sunt platiti in transe pana in 2023. adica timp de 4 ani iau in fiecare an un milion si putin. o nimica toata efectiv. daca luau toti banii o data puteau face o investitie ce in 4 ani le aduceau poate dublu. dar asa... ha ha ha. nu trebuia sa ma provoci ca acum ai luat tzeapa.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  06 Ianuarie 2021, 19:19
Postat de kingjohn pe 06 Ianuarie 2021, 18:58

ce abureli,clona csu a incasat efectiv 5 milioane pe mihaila. comisioanele luate de impresari nu intereseaza pe nimeni. auzi la *** 8,5 milioane. asta este tzeapa anului.

Randume *** feroce ce esti, nu mai poti de ciuda ca Universitatea vinde pe 8.5 milioane "stiaua ta din liga 1" vinde doar in visele lui gigel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează