FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Peluza Sud '97, atac la rivala CS U: „Mai are rost să spunem al cui e orașul? Le-am mai dat o lecție”

Fanii lui FC U Craiova, înaintea meciului cu Rapid. FOTO: GSP +44   FOTO
Fanii lui FC U Craiova, înaintea meciului cu Rapid. FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 11:56 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 12:18

Peluza Sud '97, principala facțiune a suporterilor lui FC U Craiova 1948, a lansat pe pagina oficială de Facebook o „înțepătură” la adresa rivalilor din oraș, la scurt timp după recitalul dat de ultrași înaintea meciului cu Rapid din Liga 2

„Mai are rost să spunem al cui e orașul?”, se întreabă ultrașii echipei finanțate de familia Mititelu. FC U Craiova 1948 e din ce în ce mai aproape de promovarea în Liga 1, astfel că la anul am putea asista la o ciocnire istorică între echipele care au împărțit Oltenia în două. 

Peluza Sud '97: „Mai are rost să spunem al cui e orașul?”

„Mai are rost să spunem al cui este orașul? După mult timp, timp în care cea mai iubită echipă din România a fost plimbată prin toate meleagurile Olteniei, a venit momentul unui nou derby disputat acasă. 

Într-o atmosferă pe care noul Central a simțit-o doar la meciul naționalei cu Suedia și cel pe care Știința l-a disputat în Cupă contra U.Cluj, juveții și-au făcut datoria și au repropulsat echipa pe prima poziție. Nu uitați, băieți, lupta nu s-a terminat, iar promovarea este OBLIGATORIE! Le-am mai dat o lecție!”, au scris cei de la Peluza Sud 1997 pe Facebook.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+40 FOTO
  • Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Fanii Craiovei au venit la meciul cu Rapid

A fost atmosferă de meci mare la Craiova - Rapid. Mai mulți suporteri din galeria oltenilor au ajuns la stadion și au lansat o serie de torțe și fumigene, care au acoperit și fundalul sonor al partidei. 

Spiritele s-au inflamat în rândul suporterilor FC U Craiova, aflați în așteptarea meciului cu Rapid, atunci când autocarul rivalei din oraș a trecut pe lângă ei. În momentul în care autocarul celor de la CS Universitatea a trecut pe lângă Teatrul Național din oraș, cei aproximativ 500 de fani ai Craiovei adunați în zonă au început să scandeze împotriva rivalei din oraș, în prezent ocupanta locului 3 în Liga 1.

Citește și alte știri despre Liga 2:

EXCLUSIV Deținătorul drepturilor TV din Liga 1 a semnat cu echipa lui Mititelu, liderul din Liga 2 » În ce constă parteneriatul: „Dacă va promova, prelungim contractul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (56)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  22 Aprilie 2021, 18:03
Postat de kuba pe 22 Aprilie 2021, 15:17

Mititelu = 0 trofee, 1 retrogradare, 1 desființare, 3 x SRL asociate ilegal cu numele Universitatea. Te regăsești sustinatorul condamnatului Mititelu Marin Adrian “Ajică”?

Mititelu nu contează. A cumpărat un club și la gestionat prost. Ok. Dar pe noi nu ne poate cumpăra nimeni. Noi susținem Știința! nu pe mititelu. Și atâta timp cât a plătit pentru echipă, echipa este a lui. Nu putem susține clone de partid, chiar dacă inteția o fi fost bună. Când încerci să furi bunul altuia ești hoț. Când susții hoția ești PSDist. E simplu! putea să dacă alt club și putem fi siguri că ar fi avut mai mare succes. Noi urțm csu pentru că a fost elaborată politic, că a încălcat regulile jocului începând din liga 2a și că încearcă să impună că ei sunt ”Universitatea”, dacă ar fi făcut lucrurile normal eram poate un simpatizant al lor deși iubesc Știința. În momentul ăsta... după ce zic seara Tatăl Nostru închei rugândul pe Doamne Doamne să dea PSDiștilor după sufletul lor. Bine! nu numai asta...

239210873112253
Adrian Și Atât  •  22 Aprilie 2021, 19:06
Postat de fabius_2014 pe 22 Aprilie 2021, 18:36

Da, a fost o lectie pentru craioveni . Dupa demonstratia celor 140 de cazieristi mititelieni, din centrul Craiovei, toata lumea stie cine sunt suporterii booveanului si de ce sunt in stare. Craiova nu apartine unor indivizi ale caror caziere sunt mai lungi decat un roman de Tolstoi si care venereaza familia Mititelu din Booveni .

*** cum le ști tu pe toate. Bănuiesc că ai citit de Tolstoi nu? că umblă vorba prin urbe că tu și cu pițicurcă ați citit doar 52 de cărți. Sau mai puține dacă citiți poker european. Dacă tot vorbești de caziere poți da și exemple? Sau tu doar reproduci bizanteriile de partid... pentru plasa de ulei și mălai... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  23 Aprilie 2021, 03:03
Postat de fabius_2014 pe 22 Aprilie 2021, 22:36

"Adrian si nimic" este seful vostru ? Da, m-a cam atins, dar nu la calcai ci in tocul de la pantof.

Adevărul doare, este trist că încerci (încercați) să legi (legați) știința de mititelu. El a cumpărat echipa de la x care a cumpărato de la y ce a cumpărato de la z... etc. Noi cei ce iubim echipa am rămas aceiași. Faci afirmații calomioase sub protecția anonimatului. Le ști pe toate. Te lauzi cu puritatea conducătorilor voștri. Domn postac PSDist ne poți spune și cât primește csu de la bugetul local și mai ales despre soțul primăriței! dacă a fost slușbaș a lui mititelu? Dar despre procesele de delapidare a lui Rotaru? Dar despre primărița PRM, sau despre trecutul ei în PRM unde, tot gura târgului spune, era pe post de „coardă” în slujba jupânului Vadim. Dar despre.... sunt prea multe întrebări! Deja albul sibolistic al purități sa transformat în ceva murdar. Cum murdară a fost și acțiunea de a fi înființată o echipă direct în liga 2a și de racolare a foștilor juniori crescuți de mititelu și de prezentare a lor drept produs csu..... în fine! tu să fi sănătos, aa... și plătit din bugetul craiovenilor firește. Că un postac niciodată nu face nimic gratis...

Vezi toate comentariile (56)
Comentează