INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

OFICIAL Dorin Rotariu a semnat! Prezentat la o echipă de Champions League, după ce a refuzat-o pe FCSB

Dorin Rotariu. Sursă foto: Facebook Ludogorets
Dorin Rotariu. Sursă foto: Facebook Ludogorets

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 13:03 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 14:02

Dorin Rotariu (25 de ani) a semnat astăzi cu Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei din ultimele 10 sezoane.

După doi ani petrecuți în Kazahstan, la Astana, Dorin Rotariu începe de astăzi o nouă aventură. Fostul dinamovist vrea să-și relanseze cariera la cel mai puternic club din Bulgaria. 

Extrema dreaptă, care poate evolua și în centru, mai avea contract cu Astana până în decembrie 2022, dar a decis să își depună memoriu pentru a termina înțelegerea. Astfel, a intrat imediat în atenția lui Gigi Becali, care spera că-l poate convinge să semneze cu FCSB. Rotariu a respins însă ideea revenirii în Liga 1 și a ales-o pe Ludogorets, formație calificată în preliminariile UCL.

Dorin Rotariu a semnat cu Ludogorets

Astăzi, Roti a semnat contractul, urmând să fie prezentat într-o conferință de presă chiar de către Cosmin Moți, noul director tehnic al verzilor.

„Și-a depus memoriu la FIFA și a fost declarat liber de contract. Probabil că au fost anumite condiții financiare care nu au fost respectate. Nu știu ce va face, dar trebuie să vină spre Europa. 

E tânăr și a acumulat experiență, a jucat la Brugge, la Mouscron, la Astana. Are mentalitate de afară. Sigur va găsi echipă, dar nu știu unde va merge”, spunea Iosif Rotariu, unchiul fotbalistului, într-un dialog purtat recent cu jurnaliștii Gazetei

Dorin Rotariu are 10 selecții și un gol pentru naționala României. El a ajuns la Astana în februarie 2019, de la Brugge, pentru 1,5 milioane de euro. Pentru clubul din Kazahstan a bifat în total 63 de meciuri reușind 10 goluri și 10 assist-uri. El a mai jucat la Dinamo București, Mouscron și Alkmaar.

900.000 de euroe cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt

VIDEO Constantin Anghelache a vorbit despre povestea transferului luI Rotariu la Manchester United: „David Moyes mi-a spus ca vor să îl cumpere”

Citește și alte știri de actualitate:

Premieră la București! Ce se întâmplă la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, al doilea găzduit pe Arena Națională la Euro 2020

EXCLUSIV // VIDEO Un altfel de Ucraina - Macedonia de Nord: GSP vă prezintă poveștile a doi artiști străini care s-au consacrat în România

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (10)
3116
3116  •  17 Iunie 2021, 14:23

Nu semneaza nimeni cu impostoarea fara identitate si fara stadion FC FCSB. In plus nu vine nimeni sa fie umilit, schimbat la pauza sau mutat de pe un post pe altul de ciobanul infractor.

bodystyle74
bodystyle74  •  17 Iunie 2021, 14:11

A ales bine. Indiferent de jucator ,la bulgari ,toti s-au adaptat.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Iunie 2021, 16:15

Era bun la noi, macar sa incercam sa-l aducem pe dragos grigore ( mai ales ca ne a plecat Albentosa). Acum sa vedem cine e dinamovist si vine la greu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează