FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Gigi Becali a tras doi jucători pe linie moartă » Unul ar putea ajunge la FCU Craiova: „La revedere!”

Zdenek Ondrasek (dreapta) este pe făraș la FCSB
Zdenek Ondrasek (dreapta) este pe făraș la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 11:55 / Actualizat luni, 02 august 2021 12:06

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, spune că Stipe Vucur (29 de ani, fundaș central) și Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant) nu vor mai juca pentru echipa sa.

Doi dintre jucătorii transferați de FCSB în această vară au intrat deja în dizgrația patronului. Deși au adunat, cumulat, sub 400 de minute în tricoul FCSB-ului, Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur au fost trași pe linie moartă de Gigi Becali, care acum încearcă să găsească o modalitate prin care să le „rupă” contractele.

Zdenek Ondrasek, de la FCSB la FCU Craiova?

Patronul de la FCSB susține că Ondrasek ar fi dorit de nou-promovata FCU Craiova, care ar urma să-l ia după ce acesta va deveni liber de contract.

„La revedere, Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipă, nu îi mai vedeți. Au contracte, le respectăm. Le propunem, negociem, am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu. Vă dați seama, îi dă doar 10.000 euro pe lună. Ca să plece, trebuie să îi dau 50.000, că nu pleacă ăla altfel. După ce i-am dat 100.000, apoi alți 30.000, îi mai dau încă 50.000”, a spus Becali la Pro X.

Ondrasek a jucat doar de 3 ori pentru FCSB, meciuri în care a adunat abia 110 minute pe teren. Stipe Vucur a jucat ceva mai mult, 255 de minute, suficient pentru ca patronul Gigi Becali să se convingă de aptitudinile lor.

Nu mai iau jucător străin în viața vieților mele! Bine, iau, dar după ce joacă în România. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Criticat după ce a făcut 3 schimbări în prima repriză, Gigi Becali se apără: „ Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”

Gigi Becali a intrat la TV după miezul nopții și a fost întrebat direct de Ilie Dumitrescu: „Domnilor, e gata! Eu m-am convins”

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (24)
10158523504364934
Andrei Georgescu  •  02 August 2021, 12:26

cel mai prost oier din lume.

ilie33
ilie33  •  02 August 2021, 12:20
Postat de siriussirius pe 02 August 2021, 12:11

Gigele intreaba-te de ce te bate Dumnezeu ???!!!

Călugării ca si preoții pentru o anumită suma ii spun ce vrea sa audă

ilie33
ilie33  •  02 August 2021, 13:09
Postat de aaa29 pe 02 August 2021, 12:40

Gigi a trecut la nivelul urmator: prostie ***. Ma intreb oare miliardarii de la Kiev sau Donetsk ii faceau echipa si schimbarile lui Lucescu? Oare mai castigau zeci de milioane si trofee daca ei faceau strategia de achizitii, echipa si schimbarile? Dar gigi al nostru se compara adevaratii patroni precum Copos, Borcea si altii care si-au bagat cluburile in faliment :))))

Toți se implica in strategia echipei, chiar au discuții despre primii 11 sau posibile schimbări dar nu in halul acesta, sa umilească antrenorii care stau pana la urma 7 zile cu ei pana la meci. In România toți fac schimbările dar mai vezi pe unul ca spune? O fac cu perdea, nu 4 in min 20 sa se prindă presa. Dar el asta vrea, sa spună lumea ca el face tot. Când echipa era pe primul loc după 20 etape cu Petrea a dat mesaj la Digi ( atunci nu vorbea ) ca de fapt tot el face schimbările. Ce mi-ar plăcea sa îl trimită Dumnezeu in Iad cu mesajul “acum fac eu schimbările”

Vezi toate comentariile (24)
Comentează