FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Și-a înscenat Gigi Becali boala în închisoare? Fostul său avocat face acuzații incredibile: „Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!”

Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015. / foto: Mediafax
Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015. / foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 12:16 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 13:24

Florin Gâtejan, poreclit „Pațanu'”, fostul avocat al lui Gigi Becali, a relatat în această dimineață, la GSP Live, câteva momente neștiute cu patronul celor de la FCSB, pe care l-a reprezentat în trecut în instanță. 

Gâtejan, cel care a fost și șef al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, dezvăluie că Gigi Becali și-ar fi regizat unele probleme de sănătate pentru a beneficia de un regim mai blând în spatele gratiilor. În 2014, în perioada în care era încarcerat, Becali a ieșit temporar de la Poarta Albă pentru a se opera de hernie de disc cervicală.

Florin Gâtejan, despre Gigi Becali: „Spunea că în trei zile moare. Vrăjeală!”

„Din cauza lui, eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu' că e cocoșat. Câți bani a dat ăsta...Că e suferind, că trebuie să-și facă operație, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală! 

Nici pe dracu' n-a avut niciodată. Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toți la Poarta Albă, i-a viciat pe toți. Eu am plâns de mila mamei lui. Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna! A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedonești, ziceai că-i balerin!”, a declarat Florin Gâtejan, în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan. 

Gâtejan, acum în vârstă de 75 de ani, a jucat fotbal la Rapid București și Sportul Studențesc, apoi a devenit avocat și judecător. După 1990, a fost președinte sau vicepreședinte al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF și observator FRF timp de aproape 25 de ani.

3 condamnări pentru Gigi Becali. În martie 2021, a fost reabilitat

Gigi Becali (63 de ani) a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbul de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

În luna martie a acestui an, Gigi Becali a aflat că a fost reabilitat judecătoresc. Pe scurt, patronul de la FCSB a scăpat de cazier și are din nou dreptul de a alege sau de a fi ales într-o funcție publică.

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB n-a avut așa atacant! Becali e gata să aducă un fotbalist fără rival

Dovada că Becali și Todoran nu se pricep :) » Fotbaliștii criticați au impresionat la debutul lui Iordănescu la FCSB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (22)
elgabri
elgabri  •  25 August 2021, 13:40

Cea mai clara dovada ca institutiile statului isi bat joc de cetatenii obisnuiti ba acestia nici nu si dau seama de naivi ce sunt!! Noi avem doua justitii si doua state, cate una din fiecare pt smecheri si cate una din fiecare pt prosti !!

dexter3
dexter3  •  25 August 2021, 13:31
Postat de albertinhoo pe 25 August 2021, 13:11

Cum poate un fost avocat sa dea din casa? Nu e penal?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986.
steaua1986.  •  25 August 2021, 13:18

Mincinos ca asta n-a cunoscut tara asta.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează