ESPORTS  »  CS:GO  »  DECES

Un tânăr român, campion la CS:GO, găsit decedat în Rusia » Mama lui nu crede varianta oficială: „Mi-e teamă că a fost ucis”

Alex Dincof
Foto: fusionnncsgo//facebook
Alex Dincof Foto: fusionnncsgo//facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 16:15 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 17:45

Alex Dincof (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO, a fost găsit mort în orașul Rostov, după ce băiatul mersese până în Rusia pentru a-și vizita iubita.

Tragedia s-a petrecut pe 3 ianuarie când Alex sau „Fusion”, cum era cunoscut în lumea lumea e-sportului, a mers la Rostov pentru a-și vedea prietena. Ulterior, acesta a fost găsit decedat după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc.

Considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi. 

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident", fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt de neconceput pentru familia băiatului, anunță observatornews.

„Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva. Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, a spus mama tânărului, Tudorița Dincof potrivit Cronaca Qui.

Alex era unul dintre cei mai buni sportivi europeni

„Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind peste tot în lume, pentru a concura.

La CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, au declarat unii dintre prietenii săi.

Citește alte știri de actualitate:

Rezultat istoric pentru România la Raliul Dakar » Două echipaje tricolore, printre care și cel al lui Cheloo, au trecut linia de finiș + Gyenes, locul 5 la „Original by Motul”

Veste excelentă pentru România » Sportiva cu cel mai bun rezultat la precedentele JO merge la Beijing

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
c23665
c23665  •  16 Ianuarie 2022, 09:13

Sportiv?!?!?

andyschleck
andyschleck  •  16 Ianuarie 2022, 05:14

Cred ca stirile astea le publicati doar pentru voi ... Vedeti ca mai sunt si cunoscatori in domeniu si nu mai aberati in ce scrieti ... nu a auzit mai nimeni de Fusion si pe langa faptul ca nu reprezenta Romania el nu juca nici macar la echipa de Tier 3 .. a fost doar stand-in la unele meciuri anul trecut pentru EC Brugge care e locul 107 in lume si nici nu a fost pastrat sezonul asta fiindca era printre cei mai slabi din echipa . Ori pe HLTV avea un rating de 0.91 in conditiile in care a jucat doar meciuri de tier 3 si tier 4 ...

paolo17
paolo17  •  15 Ianuarie 2022, 17:33

“a fost văzut decedat”…Exprimare de jurnalist la gsp. Ba, nu va e rusine?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează