FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV FCU Craiova a sunat la FRF: „Spuneți-i arbitrului să fie atent!” » Răspunsul primit de olteni

Marce Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a dezvăluit că, înaintea meciului cu Farul (2-3), l-a contactat pe secretarul general adjunct al FRF pentru a se asigura de un arbitraj corect din partea lui Ionuț Coza.
Marce Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a dezvăluit că, înaintea meciului cu Farul (2-3), l-a contactat pe secretarul general adjunct al FRF pentru a se asigura de un arbitraj corect din partea lui Ionuț Coza.

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 21:46 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 22:33

Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, a dezvăluit că, înaintea meciului cu Farul (2-3), l-a contactat pe secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru a se asigura de un arbitraj corect din partea lui Ionuț Coza.

Arbitrul Ionuț Coza a devenit inamicul public numărul 1 pentru conducătorii formației FCU Craiova, după ce le-a refuzat oltenilor un penalty clar în partida cu Farul (2-3). Gruparea din Bănie a solicitat CCA recuzarea „centralului” de 42 de ani, chiar în dimineața meciului cu dobrogenii, iar președintele Marcel Pușcaș a încercat să se asigure că nou-promovata va fi „fluierată" corect.

Arbitrul Ionuț Coza contraatacă, după acuzațiile lansate de Adrian Mititelu Jr.: „O singură dată când am fost în baza «FC Viitorul»”
Farul - FCU Craiova 3-2
Arbitrul Ionuț Coza contraatacă, după acuzațiile lansate de Adrian Mititelu Jr.: „O singură dată când am fost în baza «FC Viitorul»”

FCU Craiova a luat legătura cu Bodescu: „Vedeți să fie Coza atent!”

Luni dimineață, când am aflat că ne arbitrează iar Coza, am vorbit cu Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federației, și cu observatorul de arbitri Liviu Ciubotariu și le-am spus: «Vă rog să-i spuneți omului ăstuia să fie atent! Atâta tot. Să dea doar ce este!».

Mi-au spus: «Da, nu-i problemă, stai liniștit!». Urmarea? Coza nu ne-a acordat acel penalty clar la Sidibe, din minutul 78. Puteam termina 3-3”, a declarat Pușcaș pentru Gazetă.

Mititelu Jr: „Coza e corupt”

La finalul jocului de luni, Adrian Mititelu jr. l-a acuzat de corupție pe Coza și a anunțat că nu vrea să-l mai vadă la partidele trupei din Bănie. 

„Eu nu cred în coincidențe. La meciul cu Petrolul, de anul trecut, Ionuț Coza a dictat cel mai penibil penalty împotriva noastră. De asemenea, la meciul din tur, cu Farul, același Coza a dictat un penalty inexistent, în minutul 86, pentru Farul. Așa cum au existat și Bogaciu și Augustus Constantin și alți arbitri corupți, vă spun eu, garantat și din surse sigure, că Ionuț Coza este un arbitru corupt! Coza se antrenează la baza sportivă a domnului Hagi. E normal așa ceva? El e din Ilfov, dar poate are rude la Constanța”, a acuzat patronul juveților.

Tot în direct, fiul lui Adrian Mititelu l-a și amenințat pe Coza: „Dacă va mai fi delegat la Craiova, voi face istorie!”. Mititelu jr. a făcut o rectificare marți și a spus pentru GSP că l-a încurcat pe Augustus Constantin cu tatăl său, Gheorghe Constantin. 

Nu știu, deocamdată, dacă mă voi adresa instanței. CCA va înainta aceste declarații ale oficialului clubului din Craiova către Comisia de Disciplină
Ionuț Coza, arbitru FRF

Am fi avut cu 7 puncte mai mult acum fără greșelile de arbitraj împotriva noastră. Am avut 4 penalty-uri refuzate și 3 dictate eronat împotrivă. Vom mai recuza vreo doi arbitri
Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  27 Ianuarie 2022, 11:34
Postat de kuba pe 26 Ianuarie 2022, 11:09

Nenea ***, exact in dimineața zilei in care sa disputat meciul, A FOST DEZVALUIT ARBITRUL JOCULUI. Dar tu esti un pic *** si nu intelegi , asa este?

Baiatule tu chiar nu intelegi ! Asa e procedura, arbitrul se anunta cat mai aproape de ora meciului. De ce ? Sunt reguli, daca vrei sa recuzi un arbitru o faci inainte cu ceva timp inainte. Ce cauti s-o faci in ziua meciului cand arbitrul e deja pe drum ? Stiau ca nu vor pe Coza dar s-au trezit in ziua meciului. Tarani, n-ai ce sa le faci. Mai si suna la FRF ... vezi sa nu greseasca baiatul ! (ca pe vremea comunismului).

kuba
kuba  •  26 Ianuarie 2022, 11:09
Postat de Nanu Daniel pe 26 Ianuarie 2022, 09:13

Au sunat ghertoii la FRF in ziua meciului. Pai asa se face ? Total lipsit de etica, astia sunt precum rinocerul din magazinul de portelanuri. Daca nu concepi un arbitru la meciurile tale, fa-o cu cateva zile inainte nu in ziua meciului. Fa o lista acolo, nu-l vreau pe cutare, pe cutare si pe cutare... ! Prietenul Bodescu de la FRF ...au ghertoii oamenii lor acolo. >:)

Nenea ***, exact in dimineața zilei in care sa disputat meciul, A FOST DEZVALUIT ARBITRUL JOCULUI. Dar tu esti un pic *** si nu intelegi , asa este?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1948
1948  •  26 Ianuarie 2022, 10:24

cine crede ca varu va rezolva astfel de probleme e naiv patologic. Chiar credeti ca fluierasii intre ei se vor contrazice??Nooo. Am vazut si la case mai mari.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează