Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 07:00 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 02:38

Gabi Balint, un nume de referință în fotbalul românesc, fost antrenor la CS Universitatea Craiova la începuturile clubului finanțat de Mihai Rotaru, a criticat prestațiile extrem de modeste avute de Elvir Koljic și Jovan Markovic în derby-ul cu FCU Craiova, încheiat 1-1. 

Balint a analizat jocul Universității și a fost surprins negativ de modul în care rezervele Elvir Koljic și Jovan Markovic au intrat în meci. Fără să-i menajeze vreun pic, „Pele” Balint i-a numit catastrofe.

Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV
CSU Craiova - FCU Craiova 1-1
Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV

Koljic a fost trimis în teren în minutul 64 și a avut la dispoziție, cu tot cu prelungiri, mai bine de jumătate de oră pentru a se remarca. În zadar! Papură și Bon l-au introdus pe Markovic în minutul 81, când oltenii aveau superioritate numerică.

Gabi Balint, după derby-ul Universitatea - FCU Craiova: „Koljic și Markovic au fost catastrofe!”

„Mi-a plăcut FCU Craiova, mult mai puțin Universitatea. În afara lui Mitriță, care e singurul care mai încearcă ceva, dar nu mai e la nivelul de la începutul campionatului... Ceilalți sunt sub.

Mă uitam la Ivan... Bun, nu-i postul lui, totuși are prea puține reușite. Intră doi atacanți, Koljic și Markovic, care au fost catastrofe. A fost o fază în care ambii au ratat pase simple. Parcă nu aveau chef, o dădeau la adversari. Foarte rigizi în atac cei de la Universitatea Craiova! 

Danciu nu se ridică la nivelul unui titular în momentul de față. Are calități, dar a fost sub ceea ce trebuie să facă. E nevoie de antrenor acolo” a afirmat Gabi Balint, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Explicațiile lui Dragoș Bon: „S-a creat un blocaj”

Despre randamentul extrem de modest al oamenilor din ofensiva Universității a vorbit și Dragoș Bon, „secundul” alb-albaștrilor. 

„Suntem acolo (n.r. - pe locurile fruntașe), dar important este să ne trezim. Dacă nu facem asta, decalajul de puncte se va mări.

CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
+29 FOTO

E îngrijorător că timpul trece și nu reușim să câștigăm, nu reușim să marcăm. Jucătorii noștri de atac nu marchează, îi așteptăm să o facă. Cred că s-a creat un blocaj în rândul lor. 

Sunt jucători ofensivi de calitate, cu experiență, sper să rupă această pasă neagră, avem foarte mare nevoie de golurile lor. Atmosfera e încărcată”, a spus Bon. 

VIDEO Adrian Mititelu, răbufnire după derby-ul lui FCU cu CSU Craiova: „De acum suntem în război”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Adrian Mititelu, izbucnire FURTUNOASĂ după derby: „Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare. Mi-au atacat familia într-un mod barbar! CSU e echipa sistemului”

VIDEO+FOTO Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa