FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Pregateste-te!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2007 00:00

Duminica viitoare va fi primul meci al lui Ionut Rada impotriva Rapidului, dupa 3 ani petrecuti in Giulesti. Fotbalistul transferat vara aceasta din Grant in Ghencea ii va fi adversar direct lui Ionut Mazilu, golgeterul alb-visiniilor in acest sezon, cu 4 goluri. Virful Rapidului a spus cum vede el duelul cu fostul coechipier: "O sa-l privesc pe Ionut la fel ca pe Goian, Radoi sau alt stelist care mi-ar fi fost adversar. O sa intru pe teren ca sa marchez, iar echipa mea sa cistige, iar dupa joc o sa-i string mina, pentru ca e normal sa existe respect. Dar timp de 90 de minute or sa iasa scintei!".

Mazilu a comentat si optiunea fostului fundas din Giulesti: "Eu n-as merge niciodata la Steaua, dar, daca Radaru' a ales asa, ii doresc sa fie sanatos! E normal sa apere culorile clubului pe care-l reprezinta acum, nu trebuie condamnat". Atacantul nu se teme de faptul ca Rada l-a avut adversar de sute de ori la antrenamente si ii stie jocul: "La fel de bine il cunosc si eu pe el, deci se cam anuleaza presupusul avantaj, n-am de ce sa fiu ingrijorat in privinta asta. Oricum, am jucat probabil impotriva tututor fundasilor din campionat, ne stim unii cu altii foarte bine".

"Forma de moment o sa faca diferenta si in meci, si in duelul dintre atacul Rapidului si fundasii ros-albastrilor"
Ionut Mazilu

Suta la suta
Mazilu a revenit simbata trecuta, contra Craiovei, dupa o contractura musculara, si a fost menajat de catre selectioner, care a ales sa nu-l convoace pentru meciurile cu Belarus si Germania. Atacantul crede ca pauza de doua saptamini o sa-l ajute sa fie la capacitatea fizica maxima in derbyul din Ghencea: "Mi-am revenit complet acum dupa acea accidentare. Cea mai mare dorinta pe care o am e sa fiu sanatos, mai ales ca urmeaza si dubla cu Nurnberg". 

                                                                                            

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează