STIRI  »  AUTO  »  LANSĂRI

BMW atacă Geneva » Constructorul bavarez se pregăteşte serios pentru Salonul Auto din Elveţia

BMW Seria 2 Active Tourer
BMW Seria 2 Active Tourer

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 20:49

Constructorul bavarez se pregăteşte pentru Salonul Auto din Elveţia cu două premiere mondiale, BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 4 Gran Coupe, trei premiere europene şi BMW i8, prima maşină care are implementat sistem de faruri laser disponibil pentru un automobil de serie


BMW aşteaptă Salonul Auto de la Geneva, care va debuta la începutul lunii martie, cu mare nerăbdare. Constructorul bavarez va avea două premiere mondiale: BMW Seria 2 Active Tourer, o maşină complet nouă pentru clasa compactă, şi BMW Seria 4 Gran Coupe, un coupe cu 4 uşi pentru segmentul clasei medii. Pentru Europa, vor fi arătate în premieră noul BMW Seria 2 Coupe şi noile BMW M3 Sedan şi BMW M4 Coupe.

BMW va prezenta faceliftul pentru BMW X3. S-a lansat pentru prima oară în 2003, iar în 2010 a apărut cea de-a doua generaţie. Este lider în segmentul său, în cei 10 ani de existenţă depăşind un milion de unităţi vîndute, şi, de asemenea, nu vor lipsi BMW i3 şi i8, cele două maşini premium cu propulsie integral electrică. Pentru BMW i8, noutatea absolută este primul sistem de faruri laser din lume disponibil pentru un automobil de serie.

Noul BMW Seria 2 Active Tourer este un automobil cu adevărat nou, bavarezii neavînd pînă acum un reprezentant în segmentul compact. Este al doilea membru al Seriei 2, după apariţia Coupe-ului. Modelul va fi echipat cu motoare turbo în 3 şi 4 cilindri şi va avea tracţiune faţă.

BMW Seria 4 Gran Coupe este o maşină care va fi arătată şi ea în premieră mondială cu ocazia salonului elveţian. Este cel de-al treilea membru al gamei, după seria 4 Coupe şi Cabriolet.

Maşina va avea cinci motoare puternice, ce dezvoltă puteri între 143 şi 306 CP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează