STIRI  »  AUTO  »  FORD DRIVING SKILLS FOR LIFE

Ford te învaţă să conduci defensiv » Programul gratuit Ford Driving Skills for Life a luat startul la Craiova

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 13 iunie 2014 22:35

Programul gratuit Ford Driving Skills for Life este adresat tinerilor cu vîrste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Aceştia pot învăţa cum să recunoască şi să evite pericolele, cum să judece viteza şi spaţiul şi cum se poate manevra o maşină ieşită de sub control

Ford România a demarat ieri, la Craiova, programul gratuit Ford Driving Skills for Life, adresat tinerilor cu vîrste cuprinse între 18 şi 24 de ani care posedă un permis de conducere valabil. Timp de trei zile, o echipă de traineri de la Napoca Rally Academy, condusă de pilotul Bogdan Marişca, îi va învăţa pe tineri cum să recunoască şi să evite pericolele, cum să judece viteza şi spaţiul sau cum se poate manevra o maşină care pare ieşită de sub control. Va fi testată şi capacitatea atenţiei distributive a fiecăruia din timpul şofatului, atunci cînd o serie de factori pot duce la distragerea atenţiei cînd se află în trafic.

Programul Ford Driving Skills for Life, oferit de Ford Motor Company Fund, latura filantropică a constructorului auto, a demarat în urmă cu mai mulţi ani în Statele Unite, iar în Europa a fost implementat anul trecut, România alăturîndu-se astfel unui cerc restrîns de ţări (Franţa, Spania, Italia, Germania şi Marea Britanie).


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează