AUTO  ·  DORINŢĂ

Lamborghini roz cu Hammond şofer » Aceasta a fost marea dorinţă a unei fetiţe de 8 ani, diagnosticată cu o boală pulmonară extrem de rară

Articol de — Miercuri, 09 Octombrie 2013, 00:00

Emilia Palmer este o fetiţă de 8 ani din Marea Britanie care suferă de o boală pulmonară extrem de rară, fiind dependentă de tubul de oxigen.

Dorinţa ei cea mai mare era să se plimbe într-un Lamborghini Aventador, iar şoferul să fie chiar Richard Hammond, una dintre cele trei vedete ale show-ului TopGear. Tatăl său a încercat imposibilul, însă ultimul mail pe care l-a trimis fundaţiei Rays of Sunshine a avut succes. Organizaţia caritabilă a adus o rază de soare în sufletul Emiliei. A luat cu titlu de împrumut roadsterul Lamborghini, iar cu un spray roz acesta a fost vopsit temporar.

Vedeta de televiziune a luat elicopterul, care a aterizat pe aeroportul Herefordshire. S-a dus direct cu Aventador-ul în orăşelul Kimbolton, acolo unde-l aştepta Emilia. "A avut un zîmbet mare, iar ochii săi erau ca două mingi de foc", a povestit Julian Palmer, tatăl fetiţei.

Hammond a fost încîntat de Emilia. "A fost fermecătoare şi uimitoare. Mă aşteptam să fie mai timidă, dar ea a vorbit nonstop în timpul plimbării noastre", a declarat britanicul de la TopGear.

O zi fantastică pentru Emilia, o zi pe care şi-o va aminti toată viaţa ei. Următorul pas este un transplant de plămîn. Aşteaptă cît de curînd un răspuns să vadă dacă este acceptată. Un transplant care i-ar prelungi viaţa cu cel puţin 10 ani!Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (3)

drunk_driver  •  09 Octombrie 2013, 16:09

Felicitari "hamstere" :)))) te-ai facut si tu util !!!!!!....sper ca nu ti-ai luat onorariu !!!!

k-ras  •  09 Octombrie 2013, 14:34

Bravo.Un gest frumos :)Multa sanatate micutei!!!

sek.91  •  09 Octombrie 2013, 09:59

Foarte frumos :)

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1