STIRI  »  ECONOMIC  »  

Produsele din carne se vor scumpi în perioada urmatoare cu circa 3%. "Preturile produselor din carne nu se vor modifica cu mai mult de 2-3%, însa în general totul depinde de pretul materiilor prime, de situatia existenta în Europa, dar si de piata neagra autohtona", a declarat Sorin Minea, presedintele Federatiei Patronale Române din Industria Alimentara Romalimenta. Acesta sustine ca primul pas pentru normalizarea situatiei de pe piata româneasca îl reprezinta respectarea legislatiei. "Daca produsele din carne vor conti­nua sa fie comercializate pe taraba, la temperaturi de peste 30 de grade, vom ajunge o industrie alimentara de mâna a III-a, mai rau ca Bangladeshul. Consumatorii trebuie sa stie ca la nivelul produselor din carne nu E-urile sunt elementele periculoase, ci folosirea unor ingrediente necorespunzatoare (zgârciuri, tendoane etc.)", a mai spus Sorin Minea.
Se scumpesc mezelurile

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 21:00

Produsele din carne se vor scumpi în perioada urmatoare cu circa 3%. "Preturile produselor din carne nu se vor modifica cu mai mult de 2-3%, însa în general totul depinde de pretul materiilor prime, de situatia existenta în Europa, dar si de piata neagra autohtona", a declarat Sorin Minea, presedintele Federatiei Patronale Române din Industria Alimentara Romalimenta. Acesta sustine ca primul pas pentru normalizarea situatiei de pe piata româneasca îl reprezinta respectarea legislatiei. "Daca produsele din carne vor conti­nua sa fie comercializate pe taraba, la temperaturi de peste 30 de grade, vom ajunge o industrie alimentara de mâna a III-a, mai rau ca Bangladeshul. Consumatorii trebuie sa stie ca la nivelul produselor din carne nu E-urile sunt elementele periculoase, ci folosirea unor ingrediente necorespunzatoare (zgârciuri, tendoane etc.)", a mai spus Sorin Minea.

Playtech: ȘOC TOTAL! Soția lui Benone Sinulescu a spus ADEVĂRUL. Ce se întâmplă cu artistul chiar acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează