STIRI  »  MONDEN  »  SPANIA

FOTO Senzațională! Ea e iubita celui mai inteligent jucător de la Real Madrid » S-au cunoscut la biserică ;)

Izabel Andrijanici și Mateo Kovacici +12   FOTO
Izabel Andrijanici și Mateo Kovacici

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 18:36

Izabel Andrijanici este iubita lui Mateo Kovacici (Real Madrid) încă din anul 2010, pe când erau adolescenți. Ea cânta în corul unei biserici și el era dascăl.

Izabel a studiat economia la universitatea din Zagreb și acum se ocupă de un magazin cu produse ecologice, alături de sora ei.

Frumoasa de 23 de ani i-a cucerit rapid pe spanioli prin frumusețea sa, aceștia catalogând-o drept "o blondă senzațională".

"Nu judec femeia după aparențe. Mă impresionează educația, bunăvoința, comportamentul", spunea Kovacici despre ceea ce caută la o parteneră. Croatul de 22 de ani este considerat cel mai inteligent jucător de la Real Madrid, datorită IQ-ului ridicat și a faptului că e fluent în 5 limbi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
flaviulucianr
flaviulucianr  •  10 Martie 2017, 11:13

Foarte frumosi amandoi! Avand in vedere ca ea a terminat la Economia ;a Universitatea din zagreb si e antreprenoare, iar el daca e asa cum se spune si foarte probabil cunoaste deja ( e totusi foarte tanar) 5 limbi cu tot cu limba natala (a jucat la juniori la Lask Linz - Austria, Inter - Italia si acum Real Madrid - Spania + limba engleza), pana la aceasta varsta inseamna ca sunt si frumosi si destepti. :)

ckhristian
ckhristian  •  09 Martie 2017, 23:15

Kovacic nu e fluent in 5 limbi. Intelege si se face inteles, dar de aici pana la fluenta.... La IQ nu cunosc, posibil, dar in teren se vede ca nu il avantajeaza foarte mult inca.

ckhristian
ckhristian  •  09 Martie 2017, 23:12

Cel mai inteligent jucator de la Real este Luka Modric.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close