STIRI  »  MONDEN  »  

FOTO! Sylvia: "Am fost tentata sa fac menage a trois"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 13:11

 

Cantareata care evolueaza pe scena alaturi de DJ Rynno a pozat in lenjerie intima si topless si a acordat un interviu in care nu se fereste sa ofere detalii despre viata ei intima.

Sylvia spune ca i se intampla des sa primeasca mesaje curajoase pe contul ei de Facebook si pe email, insa, fata in fata, barbatii au mai putin curaj.

„Primesc insa tot felul de mesaje pe Facebook. Datoria barbatului este sa incerce si foarte des mi se cere numarul de telefon sau vin cu scuze de genul ca vor sa ma cheme la un concert, sa le las numarul de telefon. Dar ma scot cu colegul meu, le zic ca Dj Rynno se ocupa de concertele noastre si le dau numarul lui. Nu vreau nici sa jignesc barbatul respectiv, dar trebuie sa inteleaga ca exista o limita", spune Sylvia.

Despre una din cele mai curajoase idei pe care a fost la un pas sa o concretizeze in pat, Sylvia povesteste:

"Am trecut de stadiul ala, ca hai sa mai aducem un prieten in pat. Desi am fost tentata la un moment dat, nu am dat curs tentatiei si acum nu as mai face-o. In rest, suntem foarte deschisi si ne place sa experimentam. De ce nu? Insa, daca ceva ma deranjeaza la un moment dat, ii spun si este foarte intelegator si ne oprim".

Cat despre cea mai inedita initiativa in materie de sex, frumoasa solista adauga:

"M-am deghizat si am plecat la mare dupa Andrei pe vremea cand nimeni nu stia ca suntem impreuna. Am trecut printre vreo cinci ziaristi fara sa fiu recunoscuta, m-am dus in camera lui, ne-am iubit toata noaptea si a doua zi, dis-de-dimineata, am plecat fara sa stie nimeni de aventura noastra. Alta data am facut sex intr-o padure si cineva ne-a vazut in momentul in care ne trageam pantalonii pe noi. Am fugit razand!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează