TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  

Bootcamp pe plajă » Excursie activă cu ”Fabrica de performanţă”, antrenamente pe nisip şi în piscină

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 10:08

Trei buni amici, Laurenţiu Pascan, Raul Toma şi Răzvan Răchită, cu un background sportiv de apreciat, au pus bazele unei asociaţii sportive, "Fabrica de performanţă", care produce bunădispoziţie prin intermediul sportului.
Astfel, s-a ajuns la al doilea bootcamp, după cel de la Păltiniş, ultimul fiind week-end-ul trecut la Jupiter. Antrenamente pe plajă, pe nisip, în piscină, pe marginea ei, atunci cînd ploaia a scurtcircuitat programul de pregătire, cinci şedinţe de pregătire de la care n-au lipsit participanţii la acest adevărat team-building.

Românii, de toate vîrstele, au dovedit că sînt atraşi de mişcare, în afara orelor de program de la serviciu. Mai ales dacă sportul este practicat în natură. Fitness-ul a fost programat la Jupiter pe plajă sau în piscină, programate gradate şi structurate atent pentru diverse grupe de muşchi, astfel încît oamenii să plece încărcaţi cu energie după un week-end pe litoral.

S-au făcut exerciţii din yoga, cu TRX-ul, cu coarde (în apă), de izometrie şi cardio, care au făcut poftă şi de un volei, amical, încins pe nisip. Iar seara a fost dedicată discuţiilor amicale, cu un ochi aruncat la TV la meciurile Mondialului brazilian. Mai multe poze pe pagina de facebook a "Fabricii de performanţă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
comandhor
comandhor  •  19 Iunie 2014, 10:26

comandhor
comandhor  •  19 Iunie 2014, 10:26

Vezi toate comentariile (2)
Comentează