TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FĂ MIŞCARE

Fă mişcare! Gazeta îţi prezintă competiţiile de amatori la care poţi participa în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 11:20

Gazeta Sporturilor îşi prezintă, la începutul fiecărei săptămîni, cele mai tari evenimente outdoor pentru amatori. Competiţii de ciclism, de alergat sau întreceri pe echipe, toate adunate într-un articol dedicat promovării oricărui tip de sport pentru amatori din România:

Marşul şi Crosul Casiopeea 2013, Brasov: alergare
Sambata, 18 mai 2013, la Brasov se desfasoara cursele Marsului si Crosului Casiopeea, manifestari ce vin in sprijinul luptei impotriva cancerului la san prin strangerea de fonduri pentru achizitionarea de proteze mamare pentru femeile care au suferit o mastectomie.
Start: 18 mai, ora 10:00, alergare
Locaţie: Complexul Olimpia de sub Tampa
www.casiopeea.org

Probikers Duathlon Bihor II – Cupa Kings Land: ciclism
Start: 18 mai,  alergare şi ciclism pe diferite distanţe
Locaţie: Ineu de Cris, Judetul Bihor
Obiectivul competitiei este acela de a promova si incuraja activitatile sportive si anume alergarea in aer liber, mersul pe bicicleta si nu in ultimul rand dragostea pentru natura, cunoasterea frumusetilor peisajului local.
www.probikers.ro


Michelin Maraton Zalau - 19 mai
Trasele impartite pe categorii de dificultate: Race – 42km, Elite – 80km, precum si varsta, sex – sunt gandite pentru amatori si profesionisti pe masura – astfel incat toti concurentii sa poata gusta din plin frumusetiile salbatice ale judetului Salaj.
www.aliencycling.ro/mmz/

My MTB Race Iaşi - 19 mai
Asociaţia de Turism Montan “Hai pe munte!” Iaşi vă invită la a treia ediţie a concursului “My MTB Race” Iaşi 2013, care va avea loc pe data de 19 mai 2013. Prima ediţie a fost o încercare, a doua o confirmare iar a treia sperăm să fie începutul unei tradiţii în peisajul ciclistic din estul ţării.
www.myrace.ro

RIDERS CLUB, MOARA VLĂSIEI:
ciclism
Start: 25 mai, tură cu bicicleta 16 kilometri
Padurea Surlari  se afla la o distanta de aproximativ 30 km de Bucuresti, la marginea localitatii Moara Vlasiei. Este o zona mai putin cunoscuta de comunitatea ciclistilor. Nu este o padure foarte intinsa, dar se remarca prin peisajele fascinante.
Locaţie: Moara Vlăsiei
www.ridersclub.ro

Surmont Mountain Bike Challenge 2013: ciclism
Start: 6-7 iulie, evenimente pentru pasionaţii de mountain-bike
Traseele de concurs au grade progresive de dificultate, începând pe drumurile forestiere din idilica vale Azuga, continuate pe potecile de pădure şi gol alpin ale munţilor Baiului. Porţiunile întinse şi line se împletesc cu secţiuni tehnice, urcări şi coborâri abrupte, cu diferenţă mare de nivel.
Locaţie: Azuga
www.freerider.ro

Sinaia On Top of the World: ciclism MTB
Start: 15 iunie, 8km, Sinaia, evenimente pentru pasionaţii de mountain-bike
Evenimentul îşi propune să vină în sprijinul pasionaţilor de mountain-bike şi al celor care vor să dea ture cu bicicleta în afara oraşului. Sînt două puncte de alimentare pe traseu. Detalii despre eveniment, AICI:
www.freerider.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează