TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FĂ MIŞCARE

Fă mişcare! Gazeta îţi prezintă competiţiile de amatori la care poţi participa în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 03 iunie 2013 11:21

Gazeta Sporturilor îşi prezintă, la începutul fiecărei săptămîni, cele mai tari evenimente outdoor pentru amatori. Competiţii de ciclism, de alergat sau întreceri pe echipe, toate adunate într-un articol dedicat promovării oricărui tip de sport pentru amatori din România:

Crosul Pădurii, 8 iunie
Ziua de 8 iunie 2013 aduce o noua editie a Crosului Padurii, in Parcul Tineretului, un eveniment care promoveaza sportul si impadurirea sudului tarii, prin campania Padurea Copiilor. Ne propunem sa plantam cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania!
3 curse deja consacrate:
Cursa Copiilor – 1 km ,
Cursa de 3 km ,
Cursa de 10 km .
www.crosulpadurii.ro

Sinaia On Top of the World
: ciclism MTB
Start: 15 iunie, 8km, Sinaia, evenimente pentru pasionaţii de mountain-bike
Evenimentul îşi propune să vină în sprijinul pasionaţilor de mountain-bike şi al celor care vor să dea ture cu bicicleta în afara oraşului. Sînt două puncte de alimentare pe traseu. Detalii despre eveniment, AICI:
www.freerider.ro

Crosul şi semimaratonul judeţului Arad

Start: 8 Iunie 2013
Cursa : multiple
Sport : cursa populara, Distanta : 1.00 (in km)
Sport : cursa populara, Distanta : 6.00 (in km)
Sport : semimaraton, Distanta : 21.00 (in km)
Arad, Romania
www.cros-semimaraton.ro/

Retezat Trail Race
Start: 15 Iunie 2013
Cursa : single, Traseul Retezat Trail Race este o bucla de aproximativ 28 km cu o diferenta de nivel de aproximativ 2300 m +/-.
Sport : trail race, Distanta : 28.00 (in km)
Cheile Butii, Romania
retezat.trailrace.ro/

Chindia Challenge
: ciclism MTB
Start:  Targoviste, Piata Tricolorului
Detalii pe ridersclub.ro

Cupa Alien Cycling – Etapa 4 – Meses
Este o competitie organizata de Alien Cycling, la poalele Mesesului, si se vor desfasura 8 etape. In urma acestor etape vom acorda cupa “Alien Cycling”. Competitia se adreseaza ciclistilor cu varsta minima de 14 ani. Bicicleta utilizata va fi de gen MTB cu roti de 26 sau 29, Trekking sau Cursiere.
Bicicletele de tip Trekking vor fi penalizate cu 4 minute/ora
Bicicletele de tip Cursiere vor fi penalizate cu 8 minute/ora
Etapa 4 – Meses
Data: 20.06.2013
Ora: 18:00
Start: Zalau, cartier Bradet
Finish: Meses – intersectia catre Buciumi
aliencycling.ro/campionul-mesesului/etapa-4-meses/

Duatlon Ţara Bârsei

Start: 30 iunie, Râşnov
Membrii clubului de turism „Floare de Colţ” Brasov se vor ocupa de organizarea concursului, asigurarea punctele de control, precum si ecologizarea zonelor de concurs. „Floare de Colt” Braşov este o organizatie nonguvernamentala, implicata in programe cu caracter turistic, cultural – educative, sportive avand drept scop educatia ecologica, pastrarea patrimoniului natural, precum si promovarea activitatilor turistice si sportive.
www.duatlontarabarsei.ro

Bucuresti: Skirt Bike 2013: ciclism
Start: 1 iulie, evenimente pentru pasionaţii de mountain-bike
Frumoase, delicate si cochete, bicicliste din 11 orase ale tarii isi dau intalnire la o noua editie de Skirt Bike, ce va avea loc duminica, 2 iunie 2013, la Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Sibiu si Timisoara. In Capitala, parada feminitatii pe 2 roti este organizata in parteneriat cu Asociatia Green Revolution si se va derula, incepand cu ora 15:30, pe traseul Str. Baba Novac – Sos. Mihai Bravu – B-dul Stefan cel Mare – Calea Floreasca – B-dul Mircea Eliade – Parcul Herastrau (intrarea Pescarus).
www.insport.ro

Surmont Mountain Bike Challenge 2013: ciclism
Start: 6-7 iulie, evenimente pentru pasionaţii de mountain-bike
Traseele de concurs au grade progresive de dificultate, începând pe drumurile forestiere din idilica vale Azuga, continuate pe potecile de pădure şi gol alpin ale munţilor Baiului. Porţiunile întinse şi line se împletesc cu secţiuni tehnice, urcări şi coborâri abrupte, cu diferenţă mare de nivel.
Locaţie: Azuga
www.freerider.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cfrclujole
cfrclujole  •  07 Iulie 2013, 12:24

fb

Vezi toate comentariile (1)
Comentează