TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FĂ MIŞCARE

Fă mişcare! Gazeta îţi prezintă competiţiile de amatori la care poţi participa în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 09:52

Gazeta Sporturilor îşi prezintă, la începutul fiecărei săptămîni, cele mai tari evenimente outdoor pentru amatori. Competiţii de ciclism, de alergat sau întreceri pe echipe, toate adunate într-un articol dedicat promovării oricărui tip de sport pentru amatori din România:

Maxxis MTB Marathon 2013
Start: 22 septembrie, Ordoheiu Secuiesc

Evenimentul programat pentru 22 septembrie se adresează atât bicicliştilor amatori, cât şi competitorilor experimentaţi, având ca scop popularizarea sportului, dar şi a împrejurimilor naturale din zona Odorheiului. Startul şi finişul, precum şi festivităţile de premiere se vor desfăşura în centrul municipiului Odorheiu Secuiesc, iar cursa avea trei trasee cu dificultăţi diferite, construite în mod special pentru categoriile Profesionişti (50km), Amatori (25km) şi Copii (6km).
Detalii: freerider.ro

Velopower Road Race 2013
Start: 28 septembrie, Focşani
Asociaţia VeloPower Focşani va organiza prima ediţie a competiţiei de şosea Velopower Road Race în data de 28 septembrie. Întrecerea va porni din Panciu şi va străbate mai multe localităţi ale judeţului Vrancea, pentru ca finalul să aibă loc în oraşul de plecare. Taxa de înscriere este de 50 de lei, iar mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial.
Detalii: velopower.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
karllambert
karllambert  •  17 Aprilie 2014, 18:55

www.masajanticelulitic.info

karllambert
karllambert  •  17 Aprilie 2014, 18:54

Interesant! Ma bucur sa mai citesc si asa ceva..Ceva interesant si aici : Masaj anticelulitic - Procedee si remedii naturiste

maxdiux
maxdiux  •  16 Septembrie 2013, 11:01

Un articol bun( dar mai trebuie lucrat). Sunt sigur ca mai sunt si alte competitii( din diferite sporturi).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează